Horoskop na dnešní den dle Luny pro 6. leden

V lunární magii představuje Novoluní nový začátek. Snadno se zbavujeme zlozvyků, negativních vzorců, ale i nashromážděných kil – je to dobrý čas k zahájení diet a detoxikačních kúr.

Symbol Lampa

Novoluní je novým začátkem, vyčerpání starého a energie k novému. Měli bychom se v klidu koncentrovat na své cíle a rozvinout kreativitu. Je dobré pobývat o samotě a čistit svou hlavu od zbytečného balastu. Co v tento den naplánujeme, má velkou šanci otisknout se v hmotě a objevit se v našem životě, co tzv. „mentálně“ stvoříme, to se stane…

Symbol Roh hojnosti

Je doba vhodná pro očistu těla, můžeme držet půst, nebo alespoň mít odlehčovací den. Vzdáme se masa, tučného, sladkého, kávy a alkoholu. Pomůže nám sauna, koupel, masáž, procházka, v klidu třídíme své myšlenky. V tento den máme být ke druhým laskaví a štědří, a to bez jakéhokoli očekávání…

[[nid:5466643]]

Luna v Kozorohu – Novoluní 2:28 hod.

Jsme kreativní, naše představivost nezná hranic. Přichází nová energie, především v oblasti naší kariéry, práce, obchodu, studia.

Rituál pro kariéru a hojnost: zapálíme tmavě modrou a zlatou svíci, vezmeme do pravé – projektivní - ruky (leváci do levé) semínko a představíme si svůj záměr, semínko zasadíme do květináče a poděkujeme Bohu/Vesmíru za podporu a pomoc.

Pěknou kombinací je šedá a růžová.

Z kamenů vybereme obsidián vločkový nebo růženín. Vybereme vůni růže nebo santalu.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.