Horoskop na dnešní den dle Luny pro 7. leden

Nezačínáme nové projekty a práci, hrozí finanční ztráty.  Soustředíme pozornost na běžné činnosti, spoléháme se sami na sebe, kultivujeme svou psychickou energii, čistíme své astrální tělo, vizuálně i fyzicky – masírujeme jednotlivé prsty, kroužíme rameny, pročišťujeme také krk, místo sebevyjádření a komunikace, nikoho nepomlouváme, snažíme se být pozitivní.

Luna v Kozorohu - přibývá

symbol Levhart

Vibrace Luny v Kozorohu přinášejí praktičnost, ctižádostivost a touhu uspět v pracovní, obchodní, nebo také studijní sféře. Dokážeme lépe zorganizovat čas sobě i ostatním.

Co uděláme pro naší kostru, kolena, klouby i pokožku, působí velmi blahodárně. Dáváme pozor, abychom neprochladli, zima působí na ztuhlost pohybového aparátu. Vhodná jsou nenáročná protahovací cvičení, teplá lázeň, sauna nebo masáž. Pečujeme o pokožku, pomůže nám kostivalová nebo konopná mast. Aplikujeme čistící pleťové masky, naše pleť je skvěle vstřebá. Je vhodný čas pro manikúru a pedikúru.

[[nid:5466643]]

Můžeme jíst více kořeněná, zahřívající a slaná jídla, se solí ale opatrně, kvůli zátěži ledvin. Jíme ve zvýšené míře kořenovou zeleninu, mrkev, ředkvičky, červenou řepu, brambory, česnek a cibuli. Uvaříme se zeleninovou polévku, boršč, houbovou nebo bramborou. Po vánočních svátcích mnozí uvítají i tzv. tukožroutskou polévku, inspirovat se můžeme na internetu...

Nevhodné jsou chirurgické zákroky v oblasti pohybového aparátu, kolen, chirurgické a plastické operace.

Zkombinujeme černou a bílou.

Vybereme turmalín a křišťál. Příjemnou vůní je ambra a citrusová tráva.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky Vánoce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.