Horoskop na dnešní den dle Luny pro 7. leden

Nezačínáme nové projekty a práci, hrozí finanční ztráty.  Soustředíme pozornost na běžné činnosti, spoléháme se sami na sebe, kultivujeme svou psychickou energii, čistíme své astrální tělo, vizuálně i fyzicky – masírujeme jednotlivé prsty, kroužíme rameny, pročišťujeme také krk, místo sebevyjádření a komunikace, nikoho nepomlouváme, snažíme se být pozitivní.

Luna v Kozorohu - přibývá

symbol Levhart

Vibrace Luny v Kozorohu přinášejí praktičnost, ctižádostivost a touhu uspět v pracovní, obchodní, nebo také studijní sféře. Dokážeme lépe zorganizovat čas sobě i ostatním.

Co uděláme pro naší kostru, kolena, klouby i pokožku, působí velmi blahodárně. Dáváme pozor, abychom neprochladli, zima působí na ztuhlost pohybového aparátu. Vhodná jsou nenáročná protahovací cvičení, teplá lázeň, sauna nebo masáž. Pečujeme o pokožku, pomůže nám kostivalová nebo konopná mast. Aplikujeme čistící pleťové masky, naše pleť je skvěle vstřebá. Je vhodný čas pro manikúru a pedikúru.

[[nid:5466643]]

Můžeme jíst více kořeněná, zahřívající a slaná jídla, se solí ale opatrně, kvůli zátěži ledvin. Jíme ve zvýšené míře kořenovou zeleninu, mrkev, ředkvičky, červenou řepu, brambory, česnek a cibuli. Uvaříme se zeleninovou polévku, boršč, houbovou nebo bramborou. Po vánočních svátcích mnozí uvítají i tzv. tukožroutskou polévku, inspirovat se můžeme na internetu...

Nevhodné jsou chirurgické zákroky v oblasti pohybového aparátu, kolen, chirurgické a plastické operace.

Zkombinujeme černou a bílou.

Vybereme turmalín a křišťál. Příjemnou vůní je ambra a citrusová tráva.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky Vánoce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.