Horoskop na dnešní den dle Luny pro 8. leden

V tento den věnujeme čas poznání a studiu, můžeme snadněji pochopit význam  svého osudu, odpustit, a rozvázat staré vzorce a složité vazby z minulosti. Uděláme si čas na rodinu, spojujeme se s našimi předky, oživujeme staré tradice, navazujeme na vše dobré, co přináší naše rodové kořeny. V tomto čase panuje rovnováha dobra a zla, a my můžeme mnohé pochopit a přijmout.

Luna ve Vodnáři - přibývá

symbol Óm

Máme lehkost, nadhled, ničeho se nebojíme, máme plnou hlavu plánů. Zajímáme se víc o druhé a o společenské klima, o politiku, a celkově o dění ve světě.

V těchto dnech jsou citlivější naše lýtka, bedra a kyčle. Při sportu volíme umírněnější aktivity a pohybový aparát zbytečně nezatěžujeme, zvláště starší ročníky by měly být opatrnější. Prospěje nám procházka, masírování a koupele nohou. Při potížích nohy střídavě sprchujeme teplou a studenou vodou a mažeme krémy s obsahem kaštanu koňského. Na pleť obličeje aplikujeme výživné masky, výborně se vstřebávají.

[[nid:5466643]]

Tělo lépe zpracovává tuky, při vaření používáme česnek, který rozšiřuje naše cévy. Jíme maso, sýry i vejce, pokud jsme vegetariáni, ořechy a semínka. Ideální je v těchto dnech také konzumace brokolice, květáku, mangoldu atd. Pijeme teplé bylinko-květové čaje - lipový, šípkový, třezalkový a měsíčkový.

Nezatěžujeme nohy, vyhneme se chirurgickým zákrokům v oblasti kyčlí, lýtek, beder

Zkombinujeme šedou a modrou.

Pěkným kamenem je obsidián nebo sodalit. Svůj osobní prostor provoníme citrónová trávou nebo borovicí.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.