Horoskopy

20. prosince 2019 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 20. prosinec

Pozor na konflikty a měření sil, sklony k depresím a podléhání stresu. Vhodné je cvičení, jít si zaběhat nebo projít se v přírodě. Vládne silná, jangová energie, touha po sexu a spojení. Erotika má v tento den velmi silný náboj a může vést i k početí potomka.

Symbol dne pro všechna znamení: Medvěd

Horoskop pro ohnivá znamení (Beran, Lev, Střelec)

Berani – zvolněte tempo, je konec týdne, odpočívejte, je před vámi víkend a také vánoční svátky. Jestliže nestíháte, nevyčítejte si to a věnujte raději pozornost rodině a sobě.

Lvi – ranní sprchnou, aktivním pohybem a protažením a také kávou nebo zázvorovým čajem rozproudíte krev v těle a budete mít dostatek energie po celý pracovní den.

Střelci – i v tomto hektickém období byste se neměli rozčilovat. Podle východních nauk negace škodí tělu, zvláště pak játrům a žlučníku. Vnitřní napětí uvolněte příjemnými aktivitami.

Horoskop pro zemní znamení (Býk, Panna, Kozoroh)

Býci – nepřepínejte se, dovolte si mezi prací a povinnostmi chvilku na odpočinek. Otevřete okno a protáhněte se, procvičte svoji šíji a uvolněte krční obratle. Budete mít větší kapacitu zvládnout, co je třeba.

Panny – dnes dejte přednost lehčím potravinám, které snadno váš háklivý zažívací trakt zpracuje. Pozornost věnujte pitnému režimu, vyzkoušejte šípkový čaj, na energii zelenou kávu.

Kozorozi – dnes se můžete cítit „pod psa.“ Je to dáno vaší pracovní vytížeností a nároky na sebe i na druhé. Je na čase se zastavit a užívat si předvánoční atmosféru.

Horoskop pro vzdušná znamení (Blíženci, Váhy, Vodnář)

Blíženci – k zmírnění nervozity a zvládnutí chaosu si v klidu projděte, co všechno musíte dnes zvládnout. Řešte priority a vynechte méně důležité věci, najděte si čas na polední jídlo a kávu.

Váhy – lunární cyklus dnes prochází vaším znamením, soustřeďte se na vše, co děláte. Díky vlivu Luny můžete propadat špatné náladě, kritice a také fyzické únavě.

Vodnáři – dnes nic důležitého neřešte, před vámi je období, kdy budou planety ve vašem znamení a vám se bude ve všech důležitých životních oblastech dařit.

Horoskop pro vodní znamení (Rak, Štír, Ryby)

Raci – pečujte o sebe, už ráno po probuzení se před zrcadlem pochvalte. Dopřejte si vydatnou snídani, ať máte energii na pracovní úkoly. Večer se naložte do vany a dejte si dobrý drink.

Štíři – dnes se oblékněte do ochranné černé v kombinaci s bílou nebo růžovou. Ozdobte se šperkem s křišťálem nebo černým turmalínem, který dokáže neutralizovat negativní vlivy okolí.

Ryby – určitě je pro vás důležité pečovat o psychickou kondici, budete se hned cítit lépe a to i ve fyzické oblasti. K dobré náladě a uvolnění vám pomůže humor, podívejte se večer na oblíbený, komediální film.

Karta dne pro všechna znamení – Dvojka holí

[[nid:6235181]]

Zobrazení karty ukazuje na člověka, který se rozhoduje, přemýšlí a dává si načas. Hlavní téma je váhavost, nejasnost situace, neutrální postoj. Možnosti představují symbolicky rašící hole. Je nutno se rozhodnout, přeměnit myšlenky v konkrétní skutky a činy.

V oblasti práce - znamená nerozhodnost, vágnost, pasivitu. Nevíme, pro co se rozhodnout, jsme letargičtí, vyčkáváme na podněty z okolí. Může znamenat také nutnost přezkoumat naše postoje a probudit kreativitu a radost v pracovní oblasti.

Ve vztazích – značí nejistotu, v partnerství je nuda. Nevíme, jak dál, dennodenní balast a polovičatost a nespokojenost se odráží v našich emocích. Před námi je změna, je nutné rozhodnutí, snažit se vztah zachránit nebo ukončit.

Sdílejte článek
Štítky káva energie Vánoce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.