Horoskop na dnešní den dle Luny pro 12. únor

Měli bychom být ve střehu, jinak můžeme podlehnout iluzi a řešit zbytečné problémy. Nepřijímáme cizí rady, ani informace a myšlenky,  neprovádíme větší finanční transakce. Vhodné je cvičení, práce s energii - jóga, taj-či. Obracíme se  k matce Zemi a spojíme se s její moudrostí. Jíme střídmě, vyhneme se alkoholu, cigaretám a dalším rozněcovačům mysli.

Luna v Býku - přibývá

symbol Netopýr

Dny v zemním znamení Býka bývají klidné, vhodné k rozhodnutím v oblasti finanční i pracovní. Naše úmysly jsou jasné, nic nás nezviklá.

Dáváme si větší pozor na nachlazení, posilujeme imunitní systém, snažíme se vyhnout sychravému počasí, dostatečně chráníme své tělo, zvlášť oblast krku. Při nachlazení kloktáme slanou vodu nebo šalvěj, nebo mlsáme šalvějové bonbóny. Vyživujeme pleť, a nezapomínáme ani na krk a dekolt. Použijeme aromatické oleje a kvalitní bio a přírodní přípravky.

[[nid:5612755]]

Jíme kořenovou zeleninu, brambory, méně kalorické topinambury. Uvaříme si boršč, červenou řepu, celerové placky nebo hranolky. Zajdeme si na suši, řasy a ryby obsahují jód. S jídlem bychom to v době přibývající Luny ve znamení Býka neměli přehánět. Máme-li hlad, dáme si jako svačinku jablko, banán nebo tvarohový dezert. Popíjíme mátový nebo zázvorový čaj.

Pozor na operace v oblasti krční páteře, štítné žlázy, trhání zubů.

Typickou kombinací pro tyto dny je zelená a růžová. Ozdobíme se šperkem s chryzokolem nebo kunzitem.

Bude nám vonět moschus nebo vanilka.

[[nid:5466643]]

Sdílejte článek
Štítky nachlazení Býk

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.