Horoskop na dnešní den dle Luny pro 13. únor

Tento den symbolizuje také pramen vody, zdroj života. Obracíme se ke svým předkům a jejich moudrosti, hledáme své kořeny a identitu. Upevňujeme vztahy v rodině. Vypneme počítače a tablety, otevřeme alba a vyprávíme si rodinné historky. Můžeme také vytvářet rodový strom. Uvaříme jídlo a těšíme se ze společně stráveného času.

Luna v Býku - přibývá

symbol Fontána

Dny Luny v Býku jsou stabilní. Zajímá nás dobré jídlo, setkávání s přáteli a rodinou, pohoda.

Energie je pomalejší; musíme se nutit do všech činností, které je třeba udělat. Především lidem, narozeným ve znamení Býka pomůže pohyb, procvičování oblasti šíje a krční páteře, mírné předklony a záklony, otáčení krkem do všech stran. Poprosíme někoho z rodiny, aby nám lehce namasíroval šíji. Pěstíme pokožku těla, v zimním období to zvlášť uvítá.

[[nid:5612755]]

Jíme střídmě a nepřeháníme to s tučnými potravinami, sladká pokušení také omezíme. Můžeme vyzkoušet středomořskou kuchyni, špagety a noky nahradíme nízkokalorickými těstovinami, nebo tzv. Perfekt pastou, což je zelenina upravená jako špagety. Trávení podpoříme čajem šalvějovým nebo yerbou maté.

Zajímavou kombinací je fialová a zelená.

Může se nám líbit čaroit nebo malachit. Pěknou vůní je vetiver nebo tonka.

[[nid:5466643]]

Sdílejte článek
Štítky jídlo rodina

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.