Horoskop na dnešní den dle Luny pro 15. únor

Je čas soustředit se na srdeční čakru, otevřít se bezpodmínečné boží lásce a předávat ji dále. V tento den bychom měli pomáhat druhým, dávat jim najevo, jak jsou pro nás v životě důležití. Odpuštění a smíření jsou hlavním mottem dneška. Teď jsme tady, žijeme naplno, ale nezačínáme nic nového, spíše směřujeme energii na plány do budoucnosti.

Luna v Blížencích - přibývá

symbol Srdce

Ráno nastartujeme tělo vydatnou snídaní - snažíme se jíst v klidu. Protáhneme celé tělo, hlavně páteř a končetiny. Nezapomeneme ani na paže, opisujeme jimi malé kruhy, procvičíme i zápěstí. Večer, v klidu domova si můžeme dopřát zábaly, obklady rukou, paží a zad.

[[nid:5612755]]

Zrychlené tempo vzdušné Luny v Blížencích nás nutí spěchat; to by ale nemělo platit pro naše jídlo a kulturu stolování. Uděláme si čas, a užijeme si pokrmů, které máme rádi. Živnou kvalitou těchto dnů je tuk, s kterým to v cyklu přibývající Luny nepřeháníme, aby se neusadil na našem těle v podobě nepěkných „faldíků.“

Zkombinujeme světle zelenou a modrou.

Pěkným kamenem je azurit nebo fluorit. Náladu nám zlepší vůně máty nebo vanilky.

[[nid:5466643]]

Sdílejte článek
Štítky snídaně

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.