Horoskop na dnešní den dle Luny pro 15. únor

Je čas soustředit se na srdeční čakru, otevřít se bezpodmínečné boží lásce a předávat ji dále. V tento den bychom měli pomáhat druhým, dávat jim najevo, jak jsou pro nás v životě důležití. Odpuštění a smíření jsou hlavním mottem dneška. Teď jsme tady, žijeme naplno, ale nezačínáme nic nového, spíše směřujeme energii na plány do budoucnosti.

Luna v Blížencích - přibývá

symbol Srdce

Ráno nastartujeme tělo vydatnou snídaní - snažíme se jíst v klidu. Protáhneme celé tělo, hlavně páteř a končetiny. Nezapomeneme ani na paže, opisujeme jimi malé kruhy, procvičíme i zápěstí. Večer, v klidu domova si můžeme dopřát zábaly, obklady rukou, paží a zad.

[[nid:5612755]]

Zrychlené tempo vzdušné Luny v Blížencích nás nutí spěchat; to by ale nemělo platit pro naše jídlo a kulturu stolování. Uděláme si čas, a užijeme si pokrmů, které máme rádi. Živnou kvalitou těchto dnů je tuk, s kterým to v cyklu přibývající Luny nepřeháníme, aby se neusadil na našem těle v podobě nepěkných „faldíků.“

Zkombinujeme světle zelenou a modrou.

Pěkným kamenem je azurit nebo fluorit. Náladu nám zlepší vůně máty nebo vanilky.

[[nid:5466643]]

Sdílejte článek
Štítky snídaně

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.