Horoskop na dnešní den dle Luny pro 18. únor

Dnešek bude náročný, je den před Úplňkem, a podle lunární magie je navíc „satanský den“, čekají nás mnohá pokušení, především z oblasti hmotné a tělesné. Snažíme se o čistotu; vnitřní – duševní, i vnější – fyzickou. Jíme střídmě, nepijeme alkohol a zřekneme se erotiky a sexu.

Luna ve Lvu - přibývá

symbol Šakal

Všeobecnou tendencí těchto dnů je rostoucí energie i sebevědomí, máme touhu tvořit, budovat a měnit věci v našem životě.

Snažíme se nezatěžovat srdce přílišnou fyzickou námahou. Vyhýbáme se stresujícím situacím, relaxujeme, a jdeme dříve spát, naše tělo to ocení. Také partnerské vztahy jsou ovládány bouřlivými emocemi a vášní, která může mít i příjemné stránky. Naopak je vhodná je návštěva kadeřníka a úprava nehtů.

[[nid:5466643]]

Ve dnech kolem Úplňku jíme střídmě, tělo má sklon vše zadržovat a ukládat. Volíme lehčí zeleninovou stravu především červené a zelené barvy – papriku, lusky, cukety i lilek. Chceme-li mlsat, tak zdravě - potěší nás kousek kvalitní hořké čokolády, chalva, nebo row pochoutky.

Pozor na operace srdce, zad, cév. Zkombinujeme oranžovou a bílou.

Z kamenů vybereme granát nebo křišťál. Bude nám vonět jasmín nebo růže.

[[nid:5583012]]

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.