Horoskop na dnešní den dle Luny pro 18. únor

Dnešek bude náročný, je den před Úplňkem, a podle lunární magie je navíc „satanský den“, čekají nás mnohá pokušení, především z oblasti hmotné a tělesné. Snažíme se o čistotu; vnitřní – duševní, i vnější – fyzickou. Jíme střídmě, nepijeme alkohol a zřekneme se erotiky a sexu.

Luna ve Lvu - přibývá

symbol Šakal

Všeobecnou tendencí těchto dnů je rostoucí energie i sebevědomí, máme touhu tvořit, budovat a měnit věci v našem životě.

Snažíme se nezatěžovat srdce přílišnou fyzickou námahou. Vyhýbáme se stresujícím situacím, relaxujeme, a jdeme dříve spát, naše tělo to ocení. Také partnerské vztahy jsou ovládány bouřlivými emocemi a vášní, která může mít i příjemné stránky. Naopak je vhodná je návštěva kadeřníka a úprava nehtů.

[[nid:5466643]]

Ve dnech kolem Úplňku jíme střídmě, tělo má sklon vše zadržovat a ukládat. Volíme lehčí zeleninovou stravu především červené a zelené barvy – papriku, lusky, cukety i lilek. Chceme-li mlsat, tak zdravě - potěší nás kousek kvalitní hořké čokolády, chalva, nebo row pochoutky.

Pozor na operace srdce, zad, cév. Zkombinujeme oranžovou a bílou.

Z kamenů vybereme granát nebo křišťál. Bude nám vonět jasmín nebo růže.

[[nid:5583012]]

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.