Horoskop na dnešní den dle Luny pro 2. únor

Dnes je před námi příznivý a harmonický den, kdy můžeme začít nové projekty, měli bychom si vizualizovat a přát zdar ve všech oblastech našeho života. Jsme slavnostně naladění, v duši máme klid a mír, odpouštíme sobě i druhým. Dovolíme si den jen pro sebe a  plány pro budoucnost.

Luna v Kozorohu - ubývá

symbol Karma

Vibrace Luny v Kozorohu přináší praktičnost, ctižádostivost a touhu uspět v pracovní, obchodní nebo také studijní sféře. Dokážeme lépe sobě i ostatním zorganizovat čas…

Co uděláme pro naše kolena, klouby i pokožku působí velmi blahodárně. Dáme pozor, abychom neprochladli, zima působí na ztuhlost pohybového aparátu, kloubů a vazů. Vhodná jsou nenáročná, protahovací cvičení, teplá lázeň, sauna nebo masáž. Pečujeme o pokožku těla, kostivalová nebo konopná mast nám pomůže. Aplikujeme čistící pleťové masky, naše pleť je skvěle vstřebá.

[[nid:5466643]]

Můžeme jíst více kořeněná, zahřívající a slaná jídla, se solí ale opatrně kvůli zátěži ledvin. Tato ubývající fáze Luny podporuje vylučování toxinů z těla, ti, kteří chtějí být fit by měli pít detoxikační a odvodňující čaje, např. kopřivový nebo přesličkový čaj. Jíme kořenovou zeleninu, mrkev, ředkvičky, červenou řepu, brambory, česnek a cibuli ve zvýšené míře.

Pozor na chirurgické zákroky v oblasti pohybového aparátu, kolen, chirurgické a plastické operace.

Kombinací, která se nám může líbit je černá a bílá. Vybereme obsidián nebo křišťál.

Svůj prostor provoníme tonkou nebo lopuchem.

[[nid:5612755]]

Sdílejte článek
Štítky Luna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.