Horoskop na dnešní den dle Luny pro 24. únor

Dynamický den, plný energie a rozhodnosti. Nechybí nám odvaha, plánujeme budoucnost, máme velké cíle. Den přátelství a sdružování lidí, vhodný k cestám za poznáním. Hodí se i k zahájení nových projektů, nebojíme se začít nové věci, jde nám i týmová práce, dokážeme se s druhými dohodnout, respektujeme jejich názory. Den přátelství a spolupráce.

Luna ve Štíru – ubývá

symbol Koně

V těchto dnech jsme impulzivní, a proto raději kontrolujeme své emoce a snažíme se zbavit napětí, stresu.

Buďme opatrní na nachlazení, zvláště v dolní části těla, v oblasti močového měchýře a vylučování. Pamatujeme na teplé oblečení, hlavně na nepromokavou obuv. Při potížích se snažíme být v teple, popíjet bylinkové čaje - heřmánkový, měsíčkový, kontryhel. Obličeji prospějí výživné masky, nešidíme však ani své tělo a nezapomínáme na ruce a dekolt.

[[nid:5612755]]

V tyto dny se z našeho těla snadněji odplavují toxiny. Hodně pijeme. Podle ájurvedy je nejvhodnější dávat si po 30 minutách doušek teplé vody, nebudeme mít hlad a bude nám stačit i lehký oběd – dušená zelenina, rýže, nebo jen banány či jablka. Večer se budeme cítit plní síly, a především odlehčeni.

Nepijeme chladné nápoje, operace v oblasti močového měchýře a vylučovacích cest.

Zkombinujeme černou a bílou.

Z říše kamenů vybereme gagát nebo merlinit. Bude nám vonět myrha nebo bergamot.

[[nid:5659758]]

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.