Horoskop na dnešní den dle Luny pro 6. únor

Máme energii a jsme bojovní, nedoporučuje se však začínat nic nového, spíše dokončovat. Neřešíme materiální oblast, leccos důležitého můžeme přehlédnout. Nezatěžujeme se věcmi, které můžeme vyřešit v příznivějším období, snažíme se s druhými vycházet.

Luna ve Vodnáři - přibývá

symbol Leopard

Ráno začneme protahováním, procvičujeme oblast nohou, která je v těchto dnech háklivější. V oblasti lýtek, stehen, holení i kyčlí můžeme pociťovat bolest, tlak, pomohou nám masáže. Objednáme se ke kadeřníkovi, vhodné je barvení vlasů, zábaly a výživa vlasových kořínků, všechny procedury déle vydrží.

[[nid:5612755]]

Ve dnech přibývající Luny tělo více ukládá, proto pečlivě vybíráme stravu, která je chutná a prospívá nám. Rýžové, těstovinové, bramborové jídlo, nebo zeleninové přílohy k netučným rybám. Pijeme vychlazené bylinkové čaje, můžeme si dát vinný střik nebo long-drinky.

Modrou doplníme světle zelenou. Vybereme apatit nebo zelený opál.

Může nám vonět levandule nebo grep.

[[nid:5466643]]

Sdílejte článek
Štítky Luna Mac OS X Leopard

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.