Horoskop na dnešní den dle Luny pro 7. únor

Symbolem tohoto dne je Óm - božská slabika vyjadřující spojení s univerzální prasílou. Dnes se soustředíme na odpuštění, můžeme použit havajskou techniku Ho´oponopono. Vyhneme se lidem, kteří na nás negativně působí, šetříme silami na pozitivní cíle pro naší  budoucnost.

Luna v Rybách – přibývá

symbol Strom poznání

Snažíme se vše přijímat, máme vládu nad emocemi, slovy, neubližujeme, nenecháme si ublížit, nejsme obětí druhých.

Nejvíce jsou ohroženy nohy, kotníky, chodidla, je zvýšené nebezpečí úrazů. Můžeme si masírovat reflexní body chodidel – podle knihy nebo výukových CD. Podpoříme práci lymfy stlačováním bodů, kterými proudí, ucítíme okamžitě pozitivní vliv akupresury, která dokáže uvolnit energetické bloky v našem těla.

[[nid:5612755]]

Luna přibývá, tento cyklus bývá emocionálně náročný, naše tělo si žádá odměnu – sladké. Raděko se vyhneme dortům a běžným cukrárenským pochoutkám, a bez výčitek si koupíme kvalitní čokoládu - pár kostiček doplní hořčík a draslík, a je nám slastně.

Pozor na operace v oblasti chodidel, nehtů, kotníků, psychologická vyšetření, konkurzy.

Barvou pro dnešní den je modrá nebo červená. Bude se nám líbit larimar nebo almandin.

Svůj osobní prostor provoníme vanilkou nebo bergamotem.

[[nid:5466643]]

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.