Horoskop na dnešní den dle Luny pro 8. únor

Dnešní den má velmi jemné energie, necháme se vést intuicí, moudrostí těla, které nám samo řekne, co mu prospívá. Vyzkoušíme kineziologický test, informace, které přicházejí, jsou „čisté“. Je konec pracovního týdne, uděláme si čas na své koníčky, zajdeme do divadla, na koncert nebo jen posedíme s přáteli.

Luna v Rybách - přibývá

symbol Jednorožec

Ryby jsou vodním znamením, proto jim pomáhá a léčí je voda. V těchto dnech platí pro všechny nevynechat ranní sprchu, v případě napětí a stresu si během dne oplachujeme zápěstí studenou vodou a představujeme si, jak od nás veškeré starosti a problémy odcházejí…

[[nid:5612755]]

Můžeme vyzkoušet vegetariánskou stravu např. tempeh a uvařit si náhražku za masité pokrmy. Je spoustu receptů, které výborně chutnají. Saláty zalijeme skvěle chutnajícím dýňovým olejem a posypeme dýňovými semínky. Volíme lehčí stravu, hodně pijeme, vyhneme se konzumaci kávy, zkusíme třeba meltu nebo zelenou kávu nebo čaj maté.

Zkombinujeme černou blankytně modrou.

Tím pravým kamenem je onyx nebo akvamarín. Bude nám vonět tonka nebo fialka.

[[nid:5466643]]

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.