Horoskopy

10. března 2019 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 10. březen

Necháme se vést intuicí a moudrostí těla; řekne nám, co mu prospívá. V tento den se plně transformuje energie  potravy na energii astrální. Můžeme si vyzkoušet i kineziologický test,  naše mysl je otevřená a informace, které přicházejí, jsou „čisté“. Je vhodný čas pro změny; musíme si uvědomit, že chceme-li něco přijmout, musíme se něčeho vzdát.

Luna v Beranu – přibývá

symbol Jednorožec

Beraní znamení ovládá hlavu, můžeme mít sklony k bolestem hlavy, migrénám. Snažíme se vyhnout stresu a eliminovat kontakty s problematickými lidmi. Dopřejeme si masáž hlavy, můžeme použít masážní pomůcky, pomáhá i studený obklad na temeni. Naše pleť skvěle absorbuje krémy, použijeme masku, zábal na vlasy.

[[nid:5690664]]

V těchto dnech konzumujeme co nejvíce ovoce a bílkovin, naše tělo je lépe zpracovává. Prospějí nám ryby, plodová zelenina, hrách, čočka. Můžeme si naordinovat odlehčující den, pijeme ovocné nebo zeleninové šťávy, bylinkové a detoxikační čaje, nebo teplou vodu s citrónem.

Energii nám dodá červená nebo oranžovo-hnědá barva.

Může se nám líbit rubin nebo granát. Naší mysl zklidní meduňka nebo geránium.

[[nid:5704844]]

Sdílejte článek
Štítky energie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.