Horoskopy

10. března 2019 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 10. březen

Necháme se vést intuicí a moudrostí těla; řekne nám, co mu prospívá. V tento den se plně transformuje energie  potravy na energii astrální. Můžeme si vyzkoušet i kineziologický test,  naše mysl je otevřená a informace, které přicházejí, jsou „čisté“. Je vhodný čas pro změny; musíme si uvědomit, že chceme-li něco přijmout, musíme se něčeho vzdát.

Luna v Beranu – přibývá

symbol Jednorožec

Beraní znamení ovládá hlavu, můžeme mít sklony k bolestem hlavy, migrénám. Snažíme se vyhnout stresu a eliminovat kontakty s problematickými lidmi. Dopřejeme si masáž hlavy, můžeme použít masážní pomůcky, pomáhá i studený obklad na temeni. Naše pleť skvěle absorbuje krémy, použijeme masku, zábal na vlasy.

[[nid:5690664]]

V těchto dnech konzumujeme co nejvíce ovoce a bílkovin, naše tělo je lépe zpracovává. Prospějí nám ryby, plodová zelenina, hrách, čočka. Můžeme si naordinovat odlehčující den, pijeme ovocné nebo zeleninové šťávy, bylinkové a detoxikační čaje, nebo teplou vodu s citrónem.

Energii nám dodá červená nebo oranžovo-hnědá barva.

Může se nám líbit rubin nebo granát. Naší mysl zklidní meduňka nebo geránium.

[[nid:5704844]]

Sdílejte článek
Štítky energie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.