Horoskopy

12. března 2019 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 12. březen

V těchto dnech je zapotřebí se zklidnit, jinak se nám nepodaří - vinou těkavé mysli - napojit se na vyšší Zdroj, na andělské, duchovní říše. Meditujeme, a soustředíme se na věci podstatné pro život. Myslíme i na druhé, kteří jsou potřební, a podporujeme je modlitbami, posíláme jim lásku a přání harmonie a dobra.

Luna v Býku - přibývá

symbol Žezlo

Luna v Býku je smyslná, tyto dny jsou romantické. Planetou Býků je Venuše, dárkyně lásky, patronka krásy a umění. Dopřejme si kulturní zážitek, navštivme galerii, projděme se upraveným zámeckým parkem, zajděme na operu. Dáme si skleničku vína, piva nebo long drink.

[[nid:5690664]]

Luna přibývá, s jídlem to nepřehánějme, víme, jak je těžké shodit i pouhé deko, proto než začneme konzumovat různé pamlsky měli bychom se zamyslet nad skladbou našeho jídelníčku. Náš krk je choulostivější, a proto preventivně přidáváme do jídla přírodní antibiotika - cibuli a česnek. Pijeme lipový a šalvějový čaj.

Pěkná barva je fuksiová nebo písková.

Z kamenů vybereme rodochrozit nebo jaspis. Bude nám vonět máta nebo santal.

[[nid:5704844]]

Sdílejte článek
Štítky láska Venuše

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.