Horoskopy

12. března 2019 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 12. březen

V těchto dnech je zapotřebí se zklidnit, jinak se nám nepodaří - vinou těkavé mysli - napojit se na vyšší Zdroj, na andělské, duchovní říše. Meditujeme, a soustředíme se na věci podstatné pro život. Myslíme i na druhé, kteří jsou potřební, a podporujeme je modlitbami, posíláme jim lásku a přání harmonie a dobra.

Luna v Býku - přibývá

symbol Žezlo

Luna v Býku je smyslná, tyto dny jsou romantické. Planetou Býků je Venuše, dárkyně lásky, patronka krásy a umění. Dopřejme si kulturní zážitek, navštivme galerii, projděme se upraveným zámeckým parkem, zajděme na operu. Dáme si skleničku vína, piva nebo long drink.

[[nid:5690664]]

Luna přibývá, s jídlem to nepřehánějme, víme, jak je těžké shodit i pouhé deko, proto než začneme konzumovat různé pamlsky měli bychom se zamyslet nad skladbou našeho jídelníčku. Náš krk je choulostivější, a proto preventivně přidáváme do jídla přírodní antibiotika - cibuli a česnek. Pijeme lipový a šalvějový čaj.

Pěkná barva je fuksiová nebo písková.

Z kamenů vybereme rodochrozit nebo jaspis. Bude nám vonět máta nebo santal.

[[nid:5704844]]

Sdílejte článek
Štítky láska Venuše

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.