Horoskopy

16. března 2019 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 16. březen

Dnes se probouzí energie našeho těla – kundaliní – hadí síla, pročišťující naše čakry. Je to silná energie, s níž je třeba umět zacházet, jinak se stává destruktivní silou. Nepouštíme se do nových aktivit, spíše dokončujeme to, co jsme už začali. Provádíme očistné procedury, mentálně čistíme svou mysl od různých nánosů a astrálních bytostí, čistíme i své fyzické tělo; bereme koupele, provádíme uvolňující cvičení. Pokud možno se vyhneme masu a po

Luna v Raku - přibývá

symbol Koruna

Prohlubuje se naše intuice, vnímáme i to, co nechceme, jsme citlivější a urážlivější, než kdy jindy. Snažme se omezit napjaté situace, a pokud možno se vyhněme negativním a kritickým lidem. Nechme se hýčkat rukama odborníků – masérů, nebo rukama našeho partnera. Kupme si pro radost něco pěkného; stačí maličkost - zajímavou knihu, časopis nebo dobrou kávu nebo čaj.

[[nid:5690664]]

Při přibývající Luně jsme opatrnější s výběrem potravin, do jídelníčku můžeme zařadit saláty - vyzkoušíme římský salát s rukolou, grilovaným kozím sýrem a ořechy. Také jsou vhodné mléčné produkty; dle odborníků jsou našemu tělu prospěšnější spíš tvarohové pochoutky, než jogurty.

Zkombinujeme antracit s bílou.

Tím pravým kamenem ne hypersten nebo opál. Může nám vonět kopal nebo bílý lotos.

[[nid:5704844]]

Sdílejte článek
Štítky energie římský salát

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.