Horoskopy

17. března 2019 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 17. březen

Den, který přeje lásce ve všech aspektech. Lásce nepodmíněné – agapé, přátelské – filio, milenecké – érosu i lásce mateřské. Otevíráme srdce i mysl a naplňujeme se energií lásky jako pohár, který přetéká. Je neděle – máme dostatek času na aktivity – blízké našemu srdce, na své koníčky a oblíbené činnosti...

Luna v Raku - přibývá

symbol Srdce

Důležitá je psychická kondice, již posílíme vědomým dýcháním, a také pozitivními afirmacemi – vyjádřením. Můžeme si vytvořit své vlastní: všechno zvládám, jsem úplně zdravá, miluji svou rodinu a tato láska se mi vrací, mám hojnost všeho, co potřebuji. Tvrdí se, že dokážeme-li si pozitivní myšlenky, slova i skutky udržet, náš život se po 21 dnech změní.

[[nid:5690664]]

Luna přibývá, proto se doporučuje dát dobrý pozor na to, co konzumujeme. Raději se vyhneme smaženým, ostrým a kořeněným pokrmům. Vypijeme nalačno sklenici teplé vody s citronem, pijeme čaj mátový nebo fenyklový, který můžeme dosladit medem. Jíme častěji, ale menší porce.

Když dnes vynecháme oběd nebo večeři, a dáme si jen lehký salát nebo ovoce, nemusíme si nic vyčítat.

Naší energii podpoří žlutá nebo zelená.

Může se nám líbit citrin nebo chryzopras. Vybereme jemnou vanilku nebo bergamot.

[[nid:5704844]]

Sdílejte článek
Štítky láska energie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.