Horoskopy

22. března 2019 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 22. březen

Čas získávání svobody, sebevědomí a radosti. Den sílící ženské energie – Bohyně. Hlavními atributy jsou láska, pohostinnost, plodnost a tvořivost. Hledáme pravou míru a harmonii, nepřeháníme to s fyzickou láskou, jídlem ani pitím. Jinak energii tohoto dne ztratíme.

Luna ve Vahách - ubývá

symbol Zvon

Luna ve Vahách přináší touhu po harmonii a klidu ve vztazích s našim nejbližším okolím. Energie je kultivovaná, naše reakce jsou více emocionální, záleží nám na tom, jak o nás druzí smýšlí.

Po Úplňku se snažíme o očistu ledvin, pomůže nám i teplá koupel, masáže v oblasti bederní, cvičení na míči nebo s kruhem. Pěstíme pleť obličeje, ale nezapomene ani na ruce. Upravujeme obočí do požadovaného tvaru. Pro psychickou pohodu zvolíme příjemné, kulturní zážitky nebo setkání s přáteli.

[[nid:5704844]]

Při ubývající Luně lze doporučit očistné a odtučňovací procedury. Můžeme popíjet detoxikační a odvodňovací směsi, jako je např. mateřídouškový nebo šípkový čaj. Uvaříme si brokolici,květák, zeleninové rizoto nebo fazole, které mají blahodárný vliv na ledviny, maso raději vynecháme. Pomohou nám také brusinky, kompot, džem nebo sušené plody.

Pozor na operace v oblasti ledvin, nepijeme alkohol, nejíme tučná jídla, solíme mén

Zkombinujeme zelenou s růžovou.

Ozdobíme se tyrkysem nebo rodonitem. Provoníme svůj byt citrónem nebo kardamonem.

[[nid:5690664]]

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.