Horoskop na dnešní den dle Luny pro 3. březen

Uděláme si čas na ponor do své duše, ladíme se na vyšší vibrace pomocí kamenů, hudby, vnitřního ztišení. Dokážeme se zbavovat iluzí a vidíme skutečnost v pravém světle. Neplníme svou mysl negacemi.  Jsme vděční za vše, co v životě máme…

Luna ve Vodnáři – ubývá

symbol Žezlo

Tyto dny přinášejí možnost naučit se propojovat svět materiální s duchovním. Vědomě pracovat na spolupráci s ostatními lidmi.

Ráno začneme protahováním, procvičujeme oblast nohou, která je v těchto dnech citlivější. V oblasti lýtek, stehen, holení i kyčlí můžeme pociťovat bolest, tlak. Pomohou nám masáže. V těchto dnech je vhodné barvení vlasů, zábaly a výživa vlasových kořínků.

[[nid:5690664]]

Ve dnech ubývající Luny tělo méně ukládá živiny, můžeme tedy jíst více, ale přece jen si vybíráme stravu, která nám nejen chutná, ale i prospívá. Je sváteční, nedělní den, hodujeme společně v kruhu rodiny a našich nejbližších. Pijeme bylinkové čaje, můžeme si dát vinný střik, nebo long-drinky.

Pozor na náročné cvičení, operace v oblasti kyčlí, holení, lýtek a žilního systému

Zkombinujeme zelenou a modrou.

Pěkným kamenem je apatit nebo melounový turmalín. Bude nám vonět kopal nebo červený grep.

Sdílejte článek
Štítky Luna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.