Horoskop na dnešní den dle Luny pro 5. březen

Dnes si raději vezměme volno a zůstaňme doma, určitě se vyhneme důležitým rozhovorům a jednáním.  Dnešek prožívat velmi emocionálně a můžeme vytvářet zbytečné problémy. Jsme vztahovační a lítostiví, každá maličkost se nás dotkne. Snažme se myslet na vše pěkné, co nás potkalo, a plánujme budoucnost.

Luna ve Vodnáři - ubývá

symbol Hydra

Citlivější jsou lýtka, bedra a kyčle. Při sportu volíme umírněnější aktivity a pohybový aparát zbytečně nezatěžujeme, zvláště starší ročníky by měly být opatrnější. Prospěje nám procházka, masírování a koupele nohou. Při potížích nohy střídavě sprchujeme teplou a studenou vodou a mažeme krémy s obsahem kaštanu koňského. Na pleť obličeje aplikujeme výživnou hydratační masku, výborně se vstřebá.

[[nid:5690664]]

Tělo lépe zpracovává tuky, můžeme si dopřát více dobrot. Při vaření používáme česnek, který rozšiřuje naše cévy. Jíme maso, sýry i vejce, pokud jsme vegetariáni, ořechy a semínka. Ideální je v těchto dnech také konzumace brokolice, květáku, mangoldu atd. Pijeme teplé bylinko-květové čaje - lipový, šípkový, třezalkový a měsíčkový.

Zkombinujeme bílou a modrou.

Vybereme bílý jadeit nebo sodalit. Pěknou vůni je vanilka nebo cedr.

[[nid:5704844]]

Sdílejte článek
Štítky maska sport

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.