Horoskop na dnešní den dle Luny pro 7. březen

Vstaneme co nejdřív, což je dobrým startem do nového dne. Naladíme se na změny, máme dost energie k jejich realizaci. Je to den pohybu, cest, přemisťování, je možné i stěhování. Doporučuje se méně jíst, abychom zbytečně neztráceli energii zpracováváním jídla. Vyhneme se zvláště masu a hutným pokrmům, lepku a mléčným výrobkům.

Luna v Rybách - přibývá

symbol Roh hojnosti

Vládu přebírají emoce, více se zajímáme o věci „mezi nebem a zemí“. Citlivost, romantika, útěk od reality všedního dne.

Jako poslední znamení zvířetníku ovládají Ryby nohy – chodidla, nárty, kotníky, to jsou oblasti, o něž pečujeme. Energie těchto dnů je jinová, přijímající, a proto i naše tělo dokáže vstřebat více živin a léčivých přípravků. Uděláme si koupel, a masáž celého těla, nejlépe kartáčem z přírodních žíní.

[[nid:5704844]]

V cyklu přibývající Luny naše tělo více ukládá. Dopřejeme si vydatnou snídani i oběd, na večeři si připravíme zeleninu, grilovanou, vařenou nebo salát s kvalitní zálivkou, vyzkoušíme olej z vlašských ořechů. Přidáme polníček nebo rukolu, která pomůže k dobrému trávení.

Pozor na operace v oblasti chodidel, nehtů, kotníků, psychologická vyšetření, konkurzy

Pěknou kombinací je světle modrá a stříbrná.

Krásným kamenem je larimar a křišťál. Příjemnou vůní je jasmín nebo myrha.

[[nid:5690664]]

Sdílejte článek
Štítky energie Luna Roh hojnosti

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.