Horoskop na dnešní den dle Luny pro 8. březen

V tento den bychom měli být opatrní, spojuje se síla Levharta a Berana. Hrozí nám neuvážené kroky, jichž bychom mohli litovat. Vyhneme se sporům s kolegy a nadřízenými. Propuknou-li neshody i doma, raději ustoupíme. Nezačínáme nic nového; počkáme si až na příhodnější vibrace a čas, kdy se nám bude dařit.

Luna v Beranu - přibývá

symbol Leopard

Tyto dny přejí aktivitě a změnám, ohnivá energie rozněcuje vášně, dejme dobrý pozor na vše, co říkáme. V těchto dnech nepodepisujeme žádné smlouvy, nepřebíráme závazky, nic neslibujeme.

Prospěje nám pohyb, napětí se zbavíme cvičením, rychlou chůzí, či erotickými hrátkami. Naše oči jsou citlivější na světlo a uši na hluk. Snažíme se vyhnout stresu a eliminovat kontakt s negativními lidmi. Dopřejme si masáž hlavy, pomáhá i studený obklad. Nezapomínáme na pleť: aplikujeme výživné přírodní masky, např. medovou.

[[nid:5690664]]

V těchto dnech nepijeme alkohol, ani posilující drinky či kávu, vyhneme se sladkostem. Luna je v přibývající fázi, snažme se proto omezit kalorická a tučná jídla, a všechny potraviny, které dlouho trávíme. Uvaříme si raději jednoduchý pokrm z brambor, rýže, nebo pohankovou kaši, do jídla přidáme petržel, česnek, cibuli. Pijeme odvodňovací čaje.

Pozor na operace v oblasti hlavy a smyslových orgánů

Zkombinujeme červenou a žlutou. Ozdobíme se šperkem s karneolem nebo granátem.

Může nám vonět levandule nebo cypřiš.

[[nid:5704844]]

Sdílejte článek
Štítky jídlo Mac OS X Leopard

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.