Horoskop na dnešní den dle Luny pro 9. březen

Vhodný čas pro duchovní rozvoj, sebepoznávání, zklidnění a naladění mysli na příjem informací. Toto spojení máme všichni, jen si je neuvědomuje. Jsou to naše myšlenky, inspirace, skrze něž nás provází životem božská síla, duchovní rádci, andělé, je jedno, jak tento zdroj nazveme, je jisté, že nás doprovází a že dnes je nám blíže.

Luna v Beranu - přibývá

symbol Strom poznání

Cyklus Luny v Beranu přináší nové nápady a touhu po úspěchu a zviditelnění. Smyslové orgány a celá oblast hlavy bývají v tyto dny choulostivější; snažíme se rozdělit si práci, a pokud to nepůjde, uděláme si čas na antistresové aktivity.

[[nid:5690664]]

Ráno bychom se měli nasnídat v klidu, a nepospíchat ani u oběda. Pochutnáme si na libovém hovězím mase s velkou zeleninovou přílohou, nebo na rybích pochoutkách. Francouzi tvrdí, že snídat máme sami, o oběd se rozdělit s přítelem, a večeři dát nepříteli…

Zajímavou kombinací je oranžová a bílá.

Vybereme oranžový almandin nebo bílý opál. Příjemnou vůní je moschus nebo limetka.

[[nid:5704844]]

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.