Horoskop na dnešní den dle Luny pro 12. leden

Snažíme se dobře hospodařit s časem i energií. Bude to náročný den; nezačínáme nic nového, ani pracovního, ani osobního. Měli bychom se ptát sami sebe, co můžeme v životě změnit k lepšímu. Zaměřujeme se na osobní rozvoj, vztahy s ostatními i na úspěch v pracovní oblasti. Plánujeme a sbíráme informace; jednat začneme až v příhodnější lunární den.

Symbol dne pro všechna znamení: Pavouk

Horoskop pro ohnivá znamení (Beran, Lev, Střelec)

Berani – pokud můžete, naplánujte si nedělní odpoledne v nějakém sportovně-relaxačním zařízení, kde o vás bude pečovat školený personál. Masáže a péče o vaše tělo, to je přesně to, co potřebujete.

Lvi – Luna dnes prochází vaším znamením, pečujte o své tělo, prospějí vám domácí lázně – koupele s příměsí mořských solí. Celé tělo pečlivě natřete hydratačním mlékem.

Střelci – svůj osobní prostor provoňte exotickou vůní cedru, oudu nebo koření. Evokujete tím plány na cesty, které chcete v novém roce podniknout.

Horoskop pro zemní znamení (Býk, Panna, Kozoroh)

Býci – rozvíjejte svoji kreativitu, v blízké době vám to může přinést „ovoce“ v podobě pracovního úspěchu i peněz. Inspirujte se lidmi, kteří se dokázali prosadit.

Panny – zkuste velmi příjemnou detoxikaci těla – medovou masáž, díky které vypudíte toxiny ze všech pórů těla a vaše pokožka bude pružnější a hebčí.

Kozorozi – ke zbavení se stresu potřebujete sport a pohyb, vyzkoušejte např. nordic walking, rychlou chůzi s pomocí hůlek, což je vhodný pohyb pro netrénované a také starší ročníky.

Horoskop pro vzdušná znamení (Blíženci, Váhy, Vodnář)

Blíženci – přijměte do svého života výzvu, kterou vám může přinést setkání s někým opravdu zajímavým, obdiv a náklonost budou vzájemné a váš milostný život se může změnit.

Váhy – neplánujte, ale jednejte, buďte rozhodní a nebojte se řešení problémů, jsou to jen výzvy, které vás posunují dál. Zásadní rozhodnutí raději odložte na druhou polovinu ledna.

Vodnáři – nyní máte šarm a kouzlo, kterým dokážete druhé oslnit a získat to, co ve své profesi už dávno chcete. Neotálejte a na nic nečekejte, nyní je doba vhodná k radikálním změnám, jen si musíte uvědomit, co opravdu chcete.

Horoskop pro vodní znamení (Rak, Štír, Ryby)

Raci – udělejte si pořádek ve své mysli i srdci, uvědomte si, co opravdu chcete a buďte více aktivní. Zapomeňte na minulost a laďte se pozitivně na svou budoucnost.

Štíři – naplánujte si odpočinek, vašemu znamení nejvíce prospívá relaxace ve vašem živlu – vodě, buď v klidu a pohodě domova nebo v nějakém wellness zařízení.

Ryby – přicházejí nové impulzy pro vaše srdce, nyní máte čas si uvědomit, co opravdu v milostném životě chcete a co vás naplňuje. Zkuste nahlédnout i do svého podvědomí, možná najdete bloky a negativní vzorce, které vás brzdí.

Karta dne pro všechna znamení – Desítka pohárů

[[nid:6211682]]

Zažíváme pocity štěstí, jistoty a bezpečí, v práci, rodině atd. Cítíme pocity přátelství a lásky ke všemu a ke všem. Je to období klidu, harmonie a pohody, dosažení cílů, úspěchu ve všech rovinách. Jde o dovršení určité etapy, s tím, že před sebou máme období trvalejší radosti a světlé budoucnosti.

V oblasti práce - zisk, odměna, nebo také dobré vyhlídky na novou práci. Plodná spolupráce, možnost dobrých obchodních kontaktů, vhodná doba k plánování, či provedení změn.

Ve vztazích - klidné vyřešení všech starostí a konfliktů. Nový náboj lásky do vztahů, je také možný vstup do manželství. Pocit zázemí, vyřešení krizí z minulosti, pochopení a přijetí partnera.

Sdílejte článek
Štítky láska vztah Beran Lev Střelec

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.