Horoskop na dnešní den dle Luny pro 12. leden

Snažíme se dobře hospodařit s časem i energií. Bude to náročný den; nezačínáme nic nového, ani pracovního, ani osobního. Měli bychom se ptát sami sebe, co můžeme v životě změnit k lepšímu. Zaměřujeme se na osobní rozvoj, vztahy s ostatními i na úspěch v pracovní oblasti. Plánujeme a sbíráme informace; jednat začneme až v příhodnější lunární den.

Symbol dne pro všechna znamení: Pavouk

Horoskop pro ohnivá znamení (Beran, Lev, Střelec)

Berani – pokud můžete, naplánujte si nedělní odpoledne v nějakém sportovně-relaxačním zařízení, kde o vás bude pečovat školený personál. Masáže a péče o vaše tělo, to je přesně to, co potřebujete.

Lvi – Luna dnes prochází vaším znamením, pečujte o své tělo, prospějí vám domácí lázně – koupele s příměsí mořských solí. Celé tělo pečlivě natřete hydratačním mlékem.

Střelci – svůj osobní prostor provoňte exotickou vůní cedru, oudu nebo koření. Evokujete tím plány na cesty, které chcete v novém roce podniknout.

Horoskop pro zemní znamení (Býk, Panna, Kozoroh)

Býci – rozvíjejte svoji kreativitu, v blízké době vám to může přinést „ovoce“ v podobě pracovního úspěchu i peněz. Inspirujte se lidmi, kteří se dokázali prosadit.

Panny – zkuste velmi příjemnou detoxikaci těla – medovou masáž, díky které vypudíte toxiny ze všech pórů těla a vaše pokožka bude pružnější a hebčí.

Kozorozi – ke zbavení se stresu potřebujete sport a pohyb, vyzkoušejte např. nordic walking, rychlou chůzi s pomocí hůlek, což je vhodný pohyb pro netrénované a také starší ročníky.

Horoskop pro vzdušná znamení (Blíženci, Váhy, Vodnář)

Blíženci – přijměte do svého života výzvu, kterou vám může přinést setkání s někým opravdu zajímavým, obdiv a náklonost budou vzájemné a váš milostný život se může změnit.

Váhy – neplánujte, ale jednejte, buďte rozhodní a nebojte se řešení problémů, jsou to jen výzvy, které vás posunují dál. Zásadní rozhodnutí raději odložte na druhou polovinu ledna.

Vodnáři – nyní máte šarm a kouzlo, kterým dokážete druhé oslnit a získat to, co ve své profesi už dávno chcete. Neotálejte a na nic nečekejte, nyní je doba vhodná k radikálním změnám, jen si musíte uvědomit, co opravdu chcete.

Horoskop pro vodní znamení (Rak, Štír, Ryby)

Raci – udělejte si pořádek ve své mysli i srdci, uvědomte si, co opravdu chcete a buďte více aktivní. Zapomeňte na minulost a laďte se pozitivně na svou budoucnost.

Štíři – naplánujte si odpočinek, vašemu znamení nejvíce prospívá relaxace ve vašem živlu – vodě, buď v klidu a pohodě domova nebo v nějakém wellness zařízení.

Ryby – přicházejí nové impulzy pro vaše srdce, nyní máte čas si uvědomit, co opravdu v milostném životě chcete a co vás naplňuje. Zkuste nahlédnout i do svého podvědomí, možná najdete bloky a negativní vzorce, které vás brzdí.

Karta dne pro všechna znamení – Desítka pohárů

[[nid:6211682]]

Zažíváme pocity štěstí, jistoty a bezpečí, v práci, rodině atd. Cítíme pocity přátelství a lásky ke všemu a ke všem. Je to období klidu, harmonie a pohody, dosažení cílů, úspěchu ve všech rovinách. Jde o dovršení určité etapy, s tím, že před sebou máme období trvalejší radosti a světlé budoucnosti.

V oblasti práce - zisk, odměna, nebo také dobré vyhlídky na novou práci. Plodná spolupráce, možnost dobrých obchodních kontaktů, vhodná doba k plánování, či provedení změn.

Ve vztazích - klidné vyřešení všech starostí a konfliktů. Nový náboj lásky do vztahů, je také možný vstup do manželství. Pocit zázemí, vyřešení krizí z minulosti, pochopení a přijetí partnera.

Sdílejte článek
Štítky láska vztah Beran Lev Střelec

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.