Horoskopy

19. března 2020 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 19. březen

Zajímavý den, kdy se dík „otevřeným nebesům“ můžeme napojit na Zdroj. Zklidníme dech, vyčistíme si hlavu od zbytečných myšlenek a nasloucháme své intuici. Spojení se znamením Štíra může přinést inspiraci a detailnější vhled do našich plánů.

Symbol dne pro všechna znamení: Želva

Horoskop pro ohnivá znamení (Beran, Lev, Střelec)

Berani – budete otevřeni novinkám a impulzům ke změnám. Dobrou zprávou pro vaše znamení je, že zítra vstoupí Slunce do vašeho znamení a vám začíná nový solární cyklus.

Lvi – důležité změny ve svém privátním i profesním životě pečlivě plánujte. Ať nepodlehnete svému ohnivému naturelu, protože tím si připravíte zbytečné problémy.

Střelci – budete mít energii a také chuť měnit zastaralé pracovní postupy. Pustíte se do změn a budete motivovat i ostatní k větší pracovní efektivitě i nasazení.

Horoskop pro zemní znamení (Býk, Panna, Kozoroh)

Býci – v lásce se vám daří skvěle, čekají vás pozitivní změny, partnerské hádky a nedorozumění jsou ta tam. Pro singl Býky se může objevit přitažlivý protějšek, se kterým se budete přitahovat i rozumět.

Panny – pro vaše znamení je výsostně důležitá strava, platí pro vás několikanásobně rčení – „jsi to, co jíš.“ Po celý rok se vyhýbejte „fast foodům,“ pytlíkovým polévkám i polotovarům ohřívaným v mikrovlnce.

Kozorozi – udělejte si v rámci možností čas na svoje fyzické tělo. Prospěje vám procvičování oblasti boků, kyčlí a pánve, spíše zvolte protahující cviky, bez velkého přetěžování.

[[nid:6481184]]

Horoskop pro vzdušná znamení (Blíženci, Váhy, Vodnář)

Blíženci – slabinou vašeho znamení je velká „rozpracovanost“ a rozptýlenost, což většinou stojí v cestě vašemu úspěchu a spokojenosti. Je pro vás důležitý záměr a rozhodnutí pro jednu věc.

Váhy – vaše znamení je stejně jako Býci pod vládou Venuše, proto potřebujete k životu harmonické prostředí i vztahy, na kterých ale musíte pracovat a učit se toleranci.

Vodnáři – Luna dnes vstoupila do vašeho znamení, můžete být roztržití a mít problémy s koncentrací na práci a věci, které musíte vyřídit, ať již se to týká rodiny, dětí nebo provozních záležitostí.

Horoskop pro vodní znamení (Rak, Štír, Ryby)

Raci – vaše znamení má bohužel sklony přibývat na váze, období, kdy oblečení leccos skryje je pryč a nastává „okamžik pravdy.“ Poohlédněte se po nějaké vhodné dietě nebo detoxikační kúře.

Štíři – mohou vám přijít zajímavé nabídky, nové pracovní kontakty a smlouvy. Pomáhat vám bude planeta komunikace Merkur, v přátelském znamení Ryb.

Ryby – Merkur se vrací do vašeho znamení a vám se bude dařit lépe. Mohou se objevit nové finanční zdroje, někteří z vás budou lépe ohodnoceni v zaměstnání, možné je vyřízení půjčky nebo hypotéky.

Karta dne pro všechna znamení – IV. Císař

[[nid:6168805]]

Den, kdy se setkáme s autoritou někoho druhého nebo i vlastní. Prostor pro jednání, akci, rozum a logiku.

Budeme mít energii a sílu vyřešit úkoly, které jsme odkládali. Můžeme jednat zcela pragmaticky, náš rozum a cit jsou v rovnováze, takže se na určité věci dokážeme povznést. Důležité jsou pro nás výsledky, realistický postoj, rozhodnutí a činy, které do našeho života přinesou stabilitu. Poselstvím této karty je také úkol pomoci druhým lidem, protože jde o archetyp „otce“ (i v případě, že si kartu vytáhne žena), někoho, kdo má autoritu a může druhým poradit a také pomoci díky zkušenostem, které získal ve svém životě.

Sdílejte článek
Štítky Merkur Venuše Slunce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.