Celebrity

13. října 2023 14:31

redakce Prima Ženy

Hvězda seriálu Teletubbies bude mít miminko

Možná si vzpomenete, že katolické Polsko jeden čas nechalo zkoumat seriál Teletubbies, zda náhodou fialový Tinky Winky či zelený Dipsy nepropagují homosexualitu. Nyní se ukazuje, že i hvězdy seriálu pro batolata mohou mít vlastní miminko.

Zajímá vás, kdo je těhotný? Není to Dipsy ani Tinky Winky, gravidní není ani Po a už vůbec není pravda, že by se na miminko těšila Laa Laa. Tak kdo tedy už brzy založí rodinu?

Gravidní je Sluníčko! Tedy lépe řečeno - těhotná je Jess Smith, která se jako obličej Sluníčka v seriálu objevovala v letech 1997 až 2003. Radostnou zprávu mimo jiné přinesl britský Daily Mail.

Budoucím tatínkem je Ricky Lathman. Zamilovaný páreček prostřednictvím Instagramu oznámil, že přichází moment, kdy se ze dvou stanou trojicí. Fanoušci si samozřejmě dělají legraci, že je skvělé, když žijeme ve světě, ve kterém může mít potomka i bezpohlavní Sluníčko.

Miminko bude mít také Datel a jeho partnerka Bára:

Sdílejte článek
Štítky Polsko Instagram těhotenství Daily Mail Teletubbies Jess Smith

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.