Seriály a filmy

15. března 2022 07:34

red

Identita Lady X prozrazena. Jak se na to v ZOO bude tvářit soudce Kříž?

ZOO (12): Saša

Tajemná Lady X Petru Křížovi učarovala, a to až tak, že se rozhodne zjistit její pravou identitu. Markův bratr Vojta ale celou situaci zkomplikuje. Čím? Na to se podívejte v exkluzivní ukázce z úterní epizody seriálu ZOO.

Viky nemá stání, snaží se ve všech svých pracích otáčet, co to jde. Proto moc nechápe Sid, která, jakkoliv se tváří, že už hraje finančně sama na sebe, utrácí za zbytečnosti. Sid se to ale zanedlouho vymstí…

V ZOO došly finance

Možná ještě mnohem dřív, než by čekala. Její brácha Ed, který je také odstřižen od financí, potřebuje pořídit dárek pro svoji přítelkyni Sandru. Sid se proto bude snažit sehnat peníze na všech možných frontách, moc se jí ale dařit nebude. Nakonec bude nucena vzdát se svého luxusu. Ještě předtím se ale v zoufalé snaze sehnat pro bratra peníze téměř upíše lichvářům!

Nosorožkyně Athéna je plemenná – a Lubor chce opět škodit. Tentokrát si na pomoc nevezme jako vždy Alberta, ale také coby svoji neteř Adélu. Ta ale Luborův plán prokoukne a strýcovy finty se nakonec pokusí překazit.

Petr Kříž se zakouká do Lady X. Všichni v jeho okolí vidí, že Markéta pro něj není ta pravá, takže jeho zájem o zpěvačku schvalují. Zejména Břéťa svého kamaráda podporuje – a to dokonce tak, že mu pomáhá vypátrat její identitu. Pátrání ale bude probíhat samozřejmě v baru a do pozdních hodin, což zaseje semínko sváru mezi Petra a Markétu...

Seriál ZOO sledujte v úterý ve 20:15 na Primě nebo už teď online v iPrima Videopůjčovně!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.