Životní styl

1. února 2024 23:13

Komerční sdělení

Inspirující příběhy žen ve světě podnikání: Cesta k založení vlastní s.r.o.

Ženský podnikatelský duch se v České republice rozvíjí a stává se klíčovým prvkem dynamiky podnikání. Mnoho žen se rozhodlo postavit se na vlastní nohy a založit svou vlastní společnost s ručením omezeným (s.r.o.). Tyto podnikatelky nejenže dosáhly úspěchu ve svých odvětvích, ale také překonaly mnohé překážky.

Zde jsou příklady inspirujících ženských podnikatelek, které došly až k založení s.r.o a dosáhly významných podnikatelských cílů.

Eva Čejková – zenysro.cz

Eva Čejková je výraznou osobností, založila vlastní PR agenturu s názvem ConPro. S rozvojem agentury Eva ukázala svůj talent v oblasti komunikace a strategií, což vedlo k rychlému růstu ConPro. Podařilo se jí vybudovat silný tým odborníků a získat důvěru klientů díky kvalitnímu poskytování PR služeb.

V roce 2013, kdy byla na mateřské dovolené, se Eva rozhodla jít ještě dál. Založila firmu a komunitu s názvem Ženy s.r.o. Tato iniciativa byla zaměřena na propojení žen - nejen jako spotřebitelek, ale také jako podnikatelek. Vytvořila prostor, kde ženy mohou sdílet své zkušenosti, podporovat se navzájem v podnikání a tvořit síť pro vzájemnou inspiraci.

Tereza Havrlandová – Lifefood

Zakladatelkou LifeFood, firmy, která se stala průkopníkem, lídrem a inovátorem v oblasti tzv. „raw food“, je Tereza Havrlandová. Bohatý obsah na jejím blogu představuje poutavý pohled na její podnikatelskou cestu a filozofii spojenou s produkty LifeFood. Tereza Havrlandová přináší nejen výjimečné produkty, ale také sdílí svůj příběh, hodnoty a vášeň pro zdravý životní styl na svém blogu. Její angažovanost v oblasti výživy, životního prostředí a zdravého stravování je patrná z obsahu, který nabízí na svém blogu. Díky svým podnikatelským úspěchům v oblasti zdravé výživy a životního stylu se Tereza stala inspirací pro lidi, kteří hledají cestu k rovnováze a zdraví prostřednictvím stravovacích návyků. Její příběh ukazuje, jak jednotlivci mohou kombinovat vášeň s podnikáním a přispívat k vytváření pozitivních změn ve světě výživy a wellness.

Tyto dvě inspirativní ženské podnikatelky představují rozmanitost podnikatelského světa a ukazují, že ženy mohou mít klíčovou roli v různých odvětvích. Jejich příběhy nejsou pouze o vytváření zisku, ale také o tvorbě hodnot pro společnost, o péči o životní prostředí, o inovacích a o budování pozitivních pracovních prostředí.

Každá z těchto žen čelila vlastním výzvám, ale s odhodláním a vírou v své schopnosti dokázaly dosáhnout svých podnikatelských cílů. Inspirují nás nejen k podnikání, ale i k osobnímu rozvoji a překonávání překážek, které se v životě objevují.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.