V neděli šéf zkrotí na talíři kančí
Nenechte si ujít 8. díl pořadu Teď vaří šéf! II. V neděli ve 13.50 na Primě Zdeněk Pohlreich ukáže, jak v domácí kuchyni upravit kančí maso. A nejen to. Zvolí k němu zajímavé a velmi chutné přílohy.
V tomto díle školy vaření Zdeněk Pohlreich připraví kančí po myslivecku, hřbet se šípkovou omáčkou a kapustou, kančí guláš s uzenou paprikou a špekovým knedlíkem nebo panenku z divočáka s hruškovým pyré.
Odhalte s šéfkuchařem tajemství dokonalých chutí! Využijte šance vařit jako on! Sledujte oblíbený pořad Teď vaří šéf! v neděli ve 13.50 na Primě!
Recepty z odvysíláných dílů pořadu Teď vaří šéf! Najdete pohromadě v rubrice VIDEORECEPTY
Celé epizody si pak můžete přehrát na iPrima.cz
Naučte se připravovat kančí maso. Chutná výtečně! Zdroj: Archiv/Prima
Kančí po myslivecku. Na talíři ještě pokapeme olivovým olejem. Zdroj: Archiv/Prima
Kančí hřbet se šípkovou omáčkou a kapustou. Zdroj: Archiv/Prima
Kančí guláš s uzenou paprikou a špekovým knedlíkem. Guláš zahustíme nalámaným chlebem a necháme ještě chvíli povařit. Zdroj: Archiv/Prima
Panenka z divočáka s hruškovým pyré. Zdroj: Archiv/Prima
A je navařeno. Tentokrát z kance. Zdroj: Archiv/Prima