Životní styl

19. září 2022 10:29

Komerční sdělení

Jak předcházet lámání vlasů a roztřepeným konečkům

Trápí vás lámání vlasů a toužíte po krásných, lesklých pevných vlasech, které si hravě poradí i s náročnějšími salonními službami jako je balayage nebo jiná forma barvení či zesvětlování vlasů?

Je mnoho důvodů, proč vaše vlasy přišly o svoji pevnost a mají sklon se lámat, od každodenního stresu přes deficit vitaminů až po nevhodné složení vaší kohoutkové vody. Přijde vám to zvláštní? Je to prosté, voda, kterou své oblíbené přípravky při pravidelném mytí oplachujete, velmi pravděpodobně obsahuje kovy, které se pak dostávají dovnitř vlasového vlákna. Za přítomnost kovů ve vodě může eroze, kterou voda způsobuje na vodovodním potrubí. Navíc při všech barvicích procesech jako je právě klasické barvení, balayage či zesvětlování vlasů, reagují kovy s oxidantem.

Věda pro krásu

Na základě dlouholetého vědeckého výzkumu vědci v laboratořích L'Oréal Professionnel zjistili, že existuje molekula, která se dokáže cíleně zaměřit na kovy ve vlasech a účinně je eliminovat. Jmenuje se Glicoamine a je zázračnou ingrediencí řady Metal Detox, která neutralizuje kovy ve vlasech, přináší spolehlivé barevné výsledky, lesklejší a pevnější vlasy.

Úplnou novinkou v této řadě je Olej Metal Detox , který můžete použít jak na mokré, tak i na suché vlasy. Funguje samostatně, ale výraznější výsledky přináší v kombinaci se salonní službou a následnou domácí péčí v podobě šamponu a masky. Olej Metal Detox prošel více než 200 testy v podmínkách kadeřnických salonů, pomáhá rychlejší obnově vlasového vlákna po jakékoli službě barvení, balayage či zesvětlování.

„Po balayagi nebo zesvětlení jsou vlasy velmi porézní. Celková obnova zdravé kutikuly a celého vlasu trvá dlouho. Mám skutečně dojem, že díky tomuto oleji se rychleji obnoví celková krása vlasů. Kutikuly se rychleji uzavřou a vlasy se nádherně lesknou. Všechny výsledky mě naprosto uchvátily.“ Charlotte Catherinová, expertka na barvy, Francie.

Chcete se poradit, jak o své vlasy pečovat? Zajděte do některého ze Salonů Expert, zeptejte se na podrobnosti a novinku rovnou vyzkoušejte.

Hlavní výhody:

- 2x více vyživené vlasy*,

- tepelná ochrana do 230 °C*,

- pevnější vlasy,

- 4x menší krepatění*,

- lehká textura, která nezatěžuje,

- návyková vůně Metal Detox.

* Instrumentální test koncentrovaného oleje Metal Detox

** Při každodenním užívání

Olej Metal Detox, který prošel více než 200 testy v podmínkách kadeřnických salonů, pomáhá rychlejší obnově vlasového vlákna po jakékoli službě barvení, balayage či zesvětlování.

Sdílejte článek
Štítky Francie krása kovy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.