Móda a krása

28. června 2022 12:14

Komerční sdělení

Jak správně pečovat o neposedné kudrny? Rady a triky pro vás

Ženy, které mají vlasy rovné, touží po kudrlinkách. Ženy, které ale mají kudrny, tak moc dobře ví, že péče o takové vlasy je náročná. Jak neposedné kudrny zkrotit? Inspirujte se u skutečných profesionálů.

Jak správně pečovat o kudrny?

Máte kudrnaté nebo vlnité vlasy a pořád ne a ne najít tu správnou péči? Vězte, že v tom nejste sami. V generaci Z má totiž některý typ vlnitých či kudrnatých vlasů neuvěřitelných 61 % populace. Dobrou zprávou je, že se blýská na lepší časy, na trhu se totiž objevilo velmi nadějné řešení vašich trablů s péčí o tento náročný vlasový typ. Jmenuje se Curl Expression, pochází z dílny profesionální vlasové kosmetiky L'Oréal Professionnel a nabízí širokou škálu pomocníků od šamponu přes masku až po různé druhy stylingu.

Seznamte se! Náročné kudrny

„Co bych dala za takové krásné kudrny,“ povzdechlo si aspoň jednou v životě hodně majitelek rovných vlasů. A právě ty, kterým tak záviděly, by daly cokoliv, aby měly jejich vlasy. Starat se o vlny a kudrny je totiž náročné. Protože jsou sušší, hrubší a nepřiléhají těsně k pokožce hlavy, méně se mastí a vyžadují nižší frekvenci mytí – přibližně jednou až dvakrát týdně. Říkáte si, co je na tom špatného? Na tomhle nic, ale s jejich specifickou strukturou se pojí také nepopulární krepatění a mnohem menší poddajnost. Zároveň je potřeba je česat velmi opatrně; v suchém stavu se to vůbec nedoporučuje, maximálně hřebenem s širokými zuby. Navíc málokterý typ vln nebo kudrn drží jen tak bez práce svůj tvar, během dne často plihnou a je potřeba se o ně v tomhle směru také starat. Proto je pro mnoho majitelek a majitelů kudrnatých či vlnitých vlasů jednodušší si je žehlit. Když k tomu připočteme to, že často ani kadeřníci pořádně neví, jak o tento typ vlasů pečovat, a speciální produkty téměř neexistují, není vlastně co závidět.

Lepší časy díky Curl Expression

Naději představuje přelomová profesionální péče a styling pro vlnité a kudrnaté vlasy Curl Expression od L'Oréal Professionnel. Novinka vznikla ve spolupráci s odborníky na tento typ vlasů z celého světa a je určená ženám i mužům s jemně vlnitými, vlnitými, kudrnatými či málo hydratovanými vlasy, jimž dodá právě potřebnou hydrataci a definici. Obsahuje pečující i stylingové produkty, které nechají naplno vyniknout tvar vlnitých a kudrnatých vlasů, ale zároveň umí pomoct i s jejich šetrným rovnáním. Takové účinky má nová řada díky třem aktivním látkám – glycerinu, Uree H a výtažku ze semínek ibišku. Glycerin a ibiškový výtažek poskytují vlasům dlouhotrvající hydrataci a Urea H ochraňuje i ty nejjemnější kudrnaté vlasy.

Šikovní pomocníci

Jaké produkty Curl Expression by neměly uniknout vaší pozornosti? Kromě šamponu a intenzivně hydratační masky, které vlasům dodávají potřebnou hydrataci a usnadňují rozčesávání, je to například pečující vodní mlha. Ta okamžitě oživí tvar kudrnatých vlasů i po náročné noci. Pokud byste si měli vybrat jeden jediný produkt, rozhodně je to bezoplachová stylingová péče s deseti účinky 10 v 1 Cream in mousse. Nezáleží na tom, zda máte decentní vlny nebo roztomilé prstýnky, Curl Expression ocení majitelky i majitelé jakéhokoliv typu vlnitých a kudrnatých vlasů, jejichž přirozený tvar díky této péči vynikne.

Chcete se poradit, jak o své vlasy pečovat? Zajděte do některého ze Salonů Expert, zeptejte se na podrobnosti a novinku rovnou vyzkoušejte.

Díky Curl Expression si můžete dovolit hrdě nosit své kudrny.

Kompletní přehled všech produktů řady Curl Expression

Anti build up šampon jemně odstraňuje usazeniny, dodává vlasům potřebnou hydrataci bez pocitu svědivé vlasové pokožky či nadměrného vysoušení vlasů. Šampon má lehkou texturu, rychle pění a je ho možné používat v kombinaci s jinými řadami Serie Expert.

Intenzivně hydratační maska vlasy do hloubky hydratuje, usnadňuje rozčesávání vlnitých i kudrnatých vlasů pro volně splývající výsledný vzhled a přirozený pocit. Masku naneste na šamponem umyté a ručníkem vysušené vlasy a nechte působit 2-10 minut v závislosti na míře zcitlivění vlasů. Poté důkladně opláchněte.

Curls Reviver je pečující vodní mlha, která okamžitě oživí tvar kudrnatých vlasů každé ráno po probuzení. Zároveň poskytuje 48hodinovou ochranu proti krepatění.* Hodí se na každodenní použití, ideálně ráno hned po probuzení. Na pružné vlny a kudrny aplikujte postupně ze vzdálenosti 20 cm od vlasů.

*Instrumentální test s Curls Reviver.

Density Stimulator je skvělým pomocníkem pro ženy s kudrnatými a vlnitými vlasy s proměnlivým tvarem nebo s trakční alopecií způsobenou zapletenými účesy. Stimuluje kořínky pro větší počet vlasů a hustší vzhled. Díky rozprašovači dosáhnete precizního nanesení. Vmasírujte do pokožky a neoplachujte! Můžete ho použít i na zapletené účesy pro zmírnění pocitů svědění.

S Density Stimulatorem dosáhnete hustšího vzhledu vlasů za pouhé 3 měsíce*.

*Klinická studie, 292 dobrovolníků po dobu 3 měsíců.

10 v 1 Cream in mousse je nepřekonatelná bezoplachová stylingová péče s 10 účinky. Hloubková péče krému ve spojení s nadýchaností pěny tvoří výslednou texturu podobnou šlehačce, která se dokonale rozpouští ve vlasech. Pěnu jemně vmačkejte od konců do délek vlasů a neoplachujte.

1. 11x více definice*

2. hloubková hydratace

3. posílení vlasového vlákna

4. ochrana proti vlhkosti

5. termoochrana až do 230 °C*

6. hebké vlasy

7. pocit poddajných vlasů

8. ochrana proti tření

9. snadná aplikace

10. všestranný stylingový produkt

*Instrumentální test s 10 v 1 Cream in mousse

Long lasting intensive moisturizer intenzivně hydratuje vlnité a kudrnaté vlasy pro pocit hedvábně hladkých vlasů, který vydrží. Navíc poskytuje termoochranu do 230 °C* a je možné ho použít v kombinaci s profesionální parní žehličkou SteamPod. Malé množství produktu aplikujte na konečky prstů a rovnoměrně rozetřete do délek. Čím jsou vlasy sušší, tím více produktu můžete použít.

*Instrumentální test s Long lasting intensive moisturizer.

Definition Activator je krémový gel, který dokonale zvýrazňuje tvar vlnitých a kudrnatých vlasů od kořínků ke konečkům. Nanáší se do vlasů natáčením jednotlivých pramínků na prst. I tento produkt chrání před teplem do 230 °C*, přináší 12x více definice* a 3x více hydratace s menším krepatěním*.

*Instrumentální test s Definition Activator.

Drying Accelerator urychluje proces vysoušení vlnitých a kudrnatých vlasů díky mikro rozptýlení ultra jemných kapiček produktu. Aplikujte jako poslední krok před tím, než vlasy necháte volně uschnout na vzduchu nebo před fénováním pomocí fénu či difuzéru. Umožňuje až o 37% rychlejší vysoušení* a zároveň poskytuje 48hodinovou ochranu proti krepatění*.

*Instrumentální test s Drying accelerator.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.