Advertoriál

2. dubna 2024 11:09

Komerční sdělení

Jarní móda - 3 jarních outfitů pro ženy na nošení po celou sezónu

Jaro je v plném proudu a vy stále hledáte novinky do vašeho šatníku? Tak to jste tu správně! Na následujících řádcích vám totiž ukážeme, jaké trendy přináší aktuální sezóna. Povíme si i to, jak jednotlivé módní kousky sladit v outfitu, aby byl dokonalost sama. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi.

Který outfit nosit na jaře na oslavy a na společenské akce?

Chcete-li se blýsknout na oslavě nebo na společenské akci, můžete letos do outfitu zakomponovat i trendy šaty od módní značky Elisabetta Franchi. Vsadit můžete na dlouhé modely šatů, které jsou velmi elegantní a také příjemné na dotek. In budou kousky s rafinovaným rozparkem. Jeho provedení přizpůsobte vždy typu vaší figury. K delším šatům mohou dámy zvolit stylové boty na vyšší platformě. In budou kožené sandály, ale i pohodlné dámské baleríny. Tady se řiďte vlastním vkusem.

Ke kožené obuvi vám pak budou slušet i dámské kabelky v hladkém nebo v semišovém provedení. Co se týče barev, budou vám ve společenských outfitech slušet na jaře přírodní odstíny barev. K těm pak můžete vybrat bílé módní doplňky. S těmi na jaře nic nezkazíte! Do outfitu pak nezapomeňte zakomponovat i lesklé šperky. Ty by k sobě měly ladit barvou i strukturou. Tím se celý outfit do společnosti sjednotí a bude působit harmonickým dojmem.

Jaký outfit na jaro zvolit na volnočasové nošení?

Na volnočasové nošení vám můžeme doporučit oversize módu. Ta sluší zejména ženám s vyšší figurou. Volit můžete prodloužená trika s potiskem, ale i mikiny nebo svetříky. K těm se budou hodit letos na jaře džíny s širokými nohavicemi a s vysokým pasem. Do ležérních outfitů lze zakomponovat rifle s tzv. roztrhanými koleny. V kurzu budou letos také elegantní košilové šaty. Ty můžete nosit do města, ale i na posezení s přáteli nebo na nákupy. Slušet vám k nim budou dámské kožené kabelky. Ke košilový šatům pak můžete nazout např. dámské baleríny. K výše zmíněným oděvům mohou ženy volit neformální kožený batoh s lesklými detaily. Ty ženy snadno sladí také se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky. Fantazii se meze nekladou!

Jaký jarní outfit bude ten pravý na sportovní příležitosti?

Na jaře můžete do sportovních outfitů zakomponovat stylovou teplákovou soupravu. In budou kousky v Y2K stylu. Vzít si k nim můžete mladistvé sneakersy. Ty jsou nejen vysoce módní, ale také výborně odpružené. Díky tomu perfektně tlumí dopady chodidel při kontaktu se zemí. Do outfitu pak mohou ženy zařadit i ledvinku s potiskem. Na kvalitní a zároveň trendy modely se odívejte např. i tady: https://modivo.cz/c/damske/tasky-a-kabelky/kabelky/vyrobce:dkny. Zde si přijde na své i ta nejnáročnější žena nebo dívka. Tento trend se po letech vrací na scénu. Dámské ledvinky lze nosit na jaře v pase, ale i na hrudníku. Vsadit pak můžete i na sportovní šaty s průstřihy na zádech. K těm vám budou slušet i sportovně laděné kabelky. Opět můžete do tohoto outfitu zařadit dámské kecky. S těmi je to sázka na jistotu. In budou kotníkové modely plátěnek. Hitem však budou tenisky pro ženy na silné platformě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.