Seriály a filmy

17. července 2023 15:00

Komerční sdělení

Kazma se svléknul a odstartoval předprodej lístků na premiéru filmu

Svůj celovečerní projekt ONEMANSHOW: The Movie se Kamil Bartošek, známý jako Kazma, rozhodl propagovat téměř nahý. Jeho nejnovější plakát k filmu připomíná legendární plakát ke snímku Miloše Formana, Lid vs Larry Flynt. Zatímco Woody Harrelson je v roli porno magnáta umístěn v ženském klíně, nahý Kazma si lehnul do dolarových bankovek, o které v Kazmově očekávaném filmu dost možná půjde.

Hra o čas

Kazma ve svém oficiálním traileru k filmu oznámil, že je to „hra o čas“. Na plakátech je také malými písmeny ukryta zpráva „Přijďte do kina, kdo dřív přijde, ten dřív hraje…,“ z čehož je patrné, že Kazmův nejnovější počin nebude jen dalším obyčejným filmem, ale bude se zřejmě jednat o hru. A kdo film v kinech uvidí dřív, bude mít značnou výhodu.

O co půjde?

Přestože ani měsíc před premiérou nikdo netuší, o čem film bude, zájem veřejnosti o lístky je už teď enormní. Ty však až dosud nebylo možné zakoupit a očekává se, že v den premiéry budou místa v kinech beznadějně vyprodaná. Kinaři se proto rozhodli spustit předprodej raději měsíc před premiérou, aby si diváci a fanoušci stihli zarezervovat svá místa včas.

Předprodej startuje 17. července

Lístky na ONEMANSHOW: The Movie tak bude možné od 17. července sehnat v předprodeji ve všech sítích Cinema City, CineStar a dalších multiplexech a kinech po celé České a Slovenské republice. Vypadá to, že „hra o čas“ právě začala!

Sdílejte článek
Štítky film plakát kino premiéra Kazma Kazmitch ONEMANSHOW: The Movie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 5. 2024

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.