Celebrity

5. července 2023 05:55

David Laštovka

Krásná herečka Ljuba Krbová měla na muže smůlu. Dvě manželství skončila rozvodem

TOP STAR magazín 2018 (36): Ljuba Krbová

Herečka Ljuba Krbová, která slaví 65. narozeniny, jde proti času a dokazuje, že věk je pouze číslo. Na lásku ale měla dlouho smůlu. Dvě manželství skončila rozvodem. Vyšlo to až napotřetí.

Prvním manželem Ljuby Krbové byl uznávaný ortoped Ivan Landor, s nímž má dceru Annu Marii, která vystudovala práva. Také druhé manželství s kameramanem Kristiánem Hynkem skončilo rozvodem.

V prvním i druhém případě probíhal rozchod v naprostém klidu a bez emocí. „Samozřejmě na mírumilovný rozvod musí být vždycky dva. Naštěstí měly stejný přístup mé protějšky, za což jsem ráda hlavně kvůli dceři. Jednou jsem ji slyšela vykládat kamarádům na dětském hřišti, že je fajn mít rozvedené rodiče, protože má dvoje Vánoce, dvoje narozeniny a dvakrát tolik dárků,“ prozradila herečka v rozhovoru pro deník Aha!

V bojovém umění reprezentovala ČR

Životní štěstí našla až po boku o třináct let staršího spisovatele a novináře Ondřeje Neffa, za něhož se provdala v roce 2008. Spojují je společné záliby. Úpravy jejich japonské zahrady, fotografování a cestování. Velmi jí imponuje především Asie, která ji přivedla k čínskému bojovému umění wu-shu. V roce 2001 v tomto sportu dokonce reprezentovala Českou republiku na mistrovství světa.

Vydělává i v Německu

Ljuba Krbová patří mezi velmi obsazované herečky nejen v tuzemsku, ale dokázala se prosadit i v Německu. Tamní jazyk velmi dobře ovládá. „Jako dítě jsem žila v Německu a jednu dobu jsem německy mluvila lépe než česky. Takže mám tu výhodu, že nemám přízvuk. Jsem v agentuře, která mě nabízí. Spíš než na castingy ale chodím na kamerové zkoušky,“ přiblížila herečka.

Podmínky pro práci jsou tam nesrovnatelné, a to nejen po stránce finanční. „Samozřejmě máte svůj karavan. Je to takové přičuchnutí k Hollywoodu. Na druhou stranu tam zase nepotkáte kamarády,“ uvedla Ljuba, která díky svému milému hlasu patří také mezi vyhledávané dabérky.

Ljuba Krbová, rodačka z Hradce Králové, která pochází z pěti dětí, byla už odmalička velmi umělecky nadaná. Navštěvovala baletní přípravku Národního divadla a posléze vystudovala Pražskou konzervatoř. V úvodu článku se můžete podívat, jak slavila šedesáté narozeniny.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.