Móda a krása

21. listopadu 2022 08:01

Komerční sdělení

Krásná pleť i v průběhu chladných měsíců

Hydratace pokožky hraje v chladném období podstatnou úlohu v naší každodenní rutině, zvlášť když se chceme těšit zdravou a bezchybnou pletí. Úroveň vlhkosti ve vzduchu v průběhu chladných měsíců má tendenci být mnohem nižší, v porovnání s jinými obdobími roku a je mnohem sušší. Bez ohledu na roční období hraje hydratace organizmu zásadní úlohu našeho zdraví a zdravém vzhledu pokožky.

Hydratace pokožky vychází i z našeho vnitra, proto je pravidelný pitný režim nesmírně důležitý i v průběhu chladných dní. Pokud zapomínáte na hydrataci, můžete si pomocí mobilní aplikace nastavit připomínky, že je čas se hydratovat. Přidejte své vodě chuť, tak aby jste se na ní těšili. Nic není jednodušší než si vybrat skvělý Microdrink od waterdrop® a vychutnat si sklenici a nebo rovnou celou lahev vody.

Stačí si vybrat oblíbenou příchuť a kvalitní skleněnou nebo nerezovou lahev, která se díky svému nezaměnitelnému designu hodí k podzimním outfitům, navíc tak budete mít pitný režim kdekoliv a kdykoliv u sebe. V průběhu náročných dnů, kdy je třeba si dobít energii, je skvělý Microenergy, který díky přírodnímu kofeinu povzbudí a dodá sílu pro lepší výkon.

Na zahřátí v chladném období má waterdrop® v nabídce lahodné Microtea. Ať už si chcete oddychnout po náročném dni v práci nebo upřednostňujete teplý nápoj v chladných dnech. Jeho příprava je bez louhování a čekání, praktická a nenáročná, stačí hodit kostku Microtea do hrnku nebo termohrnku a užívat si rozmanitou chuť.Waterdrop má ve svém udržitelném pitném režimu i úplnou novinku určenou pro aktivní lidi, kteří se pravidelně věnují sportu, jedinečné Microlite ve třech neodolatelných příchutích - melounu, borůvky a grapefruitu. Pít víc vody už nikdy nebude problém. Stačí si vybrat správnou příchuť.

Spolu se zdravou výživou a kvalitním pitným režimem je potřebné dostatečně odpočívat, aby byl přechod do chladného období lehký, harmonický a vyvážený. Pohybu se však nesmíme vzdát ani v průběhu chladného období. Při této příležitosti si užíváme i přirozeného světla a pozitivních účinků pohybu venku na naše tělo…Vezměte si s sebou Microlite a nebo teplý Microtea v termohrnku. Je životně důležité mít rutinu založenou na zdravých návycích, které udrží vaše tělo plné energie, aby jste  si mohli naplno užít novou sezónu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.