VML: Víkend ve vířivce a Lízin test orientace Olivera
Je tady i kamarádka Líza (39), která není zase tak šťastná, jak navenek ukazuje. Zdroj: Jan Přibylský
S Petrem to nevyšlo. Marie je z celého toho hledání nové lásky už trochu unavená i otrávená. Už jí také došly nápady na další jména do jejího seznamu bývalých lásek. Co bude dál? To ukáže 9. epizoda seriálu Všechny moje lásky, kterou vysílá Prima dnes ve 20.15.
Mariina kamarádka Jana přichází s nápadem na chvíli úplně "vysadit" a udělat si příjemný holčičí víkend ve wellness hotýlku.To by ale nebyl osud, kdyby stejný nápad nedostal i nějaký ten muž...
Zajímavosti ze seriálu a bonusy najdete TADY
Krátce po příjezdu se setkávají s jejím bývalým spolužákem, na kterého nemá Marie zrovna nejlepší vzpomínky. Janě se ale jako muž celkem zamlouvá.
Zajímavé to začíná být také doma u Lízy s Patrikem. S jejich Oliverem se něco děje. Je snad zamilovaný? Líza ho začíná pozorovat a podezírat, že je snad na kluky. Je?
Epizodu můžete sledovat také v repríze na Prima LOVE, v pondělí ráno v 7.45 nebo na Prima PLAY
Podívejte se na upoutávku:
Toto by vás mohlo zajímat ve spojení s hercem Zdeňkem Piškulou.
Prochází láska žaludkem? Jídla od herců z Lásek jím procházejí určitě. Připravili šafránové rizoto s krevetami a čokoládový fondant. Zdroj: Prima/archiv
Valentýnské vaření proběhlo v profi kuchyni restaurace Avantgard. Veronika Žilková přináší chlazené krevety. Zdroj: Prima/archiv
Každý má na jejich porcování vlastní recept. Zdeněk Piškula jde na věc nožem. Zdroj: Prima/archiv
Veronika s láskou. Syrové chutnají nejlépe? :-) Zdroj: Prima/archiv
Agáta Zimová v seriálu vystupuje také jako blogerka. Své "chytré prkénko" (ipad) nechla ale tentokrát doma. Zdroj: Prima/archiv
Za chvíli to bude. Zdroj: Prima/archiv
A už se dílko může servírovat. Zdroj: Prima/archiv
A ještě pohled na šafránové rizoto s krevetami od třech našich Lásek. Zdroj: Prima/archiv
Prochází láska žaludkem? Jídla od herců z Lásek jím procházejí určitě. Připravili šafránové rizoto s krevetami a čokoládový fondant. Zdroj: Prima/archiv
Valentýnské vaření proběhlo v profi kuchyni restaurace Avantgard. Veronika Žilková přináší chlazené krevety. Zdroj: Prima/archiv
A co trocha hudby?