Léto je za dveřmi. Tipy pro odstraňování chloupků pomocí epilátoru

Léto klepe na dveře, a tak je načase zamyslet se nad tím, jak letos zkrotit nechtěné chloupky na nohou i jinde po těle. Metod je nepřeberná řada, ale jen některé z nich zaručují déletrvající výsledek a nevyžadují téměř každodenní únavné opakování.

Komu epilátor padne nejlépe

Pokud patříte mezi ty, které nesnesou představu viditelných chloupků na těle a nebaví vás každý večer trávit čas pečlivým holením žiletkou nebo vás polévá pot při představě, že si trháte chloupky horkým voskem či cukrovou pastou, sáhněte po klasickém epilátoru. Ty jsou také perfektní volbou pro ženy se světlými chloupky, u nichž například metoda IPL není příliš funkční, jednoduše proto, že světelný záblesk světlý chloupek nepohltí. Nejenom že pro vás nebude epilace úmorná a bolestivá, ale navíc díky epilátoru ušetříte spoustu času – holicí strojky vám totiž zajistí i na těžko dostupných místech dokonale hladkou pokožku, která tak navíc vydrží podstatně déle než po obyčejném holení žiletkou. A aby toho nebylo málo, epilátor se vám vejde skvěle i do každého cestovního zavazadla, ať už cestujete s velkým kufrem, nebo malým batůžkem, což se obzvlášť v době letních přesunů hodí.

Trénink dělá mistryně

Podobně jako jiné metody vyžaduje i použití epilátoru trochu cviku. Obecně se doporučuje používat epilátor večer, kdy je pokožka nejuvolněnější, a pokud by se po holení přece jen objevily malé pupínky, do rána budou pryč a vaše pokožka bude připravená doslova vyrazit ven. Během samotného procesu je potřeba se co nejvíce uvolnit a zrelaxovat, držet epilátor v úhlu 90 stupňů a postupovat pomalu, aby chloupky posléze nezarůstaly. Po ukončení procedury nezapomeňte na hydrataci tělovým mlékem! Pokud s odstraňováním chloupků začínáte, doporučuje se celý proces opakovat jednou týdně, později lze protáhnout na tři týdny.

Braun Silk Épil 9 Flex – hvězda dámských koupelen

Braun Silk Épil 9 Flex je první epilátor na světě, který disponuje plně flexibilní hlavou. Díky tomu se dostane i na těžko dostupná místa, jako jsou kolena a kotníky, a zajistí vám dokonale hladkou pokožku, po které toužíte. Epilátor je velmi jednoduchý na použití a intuitivní, takže se brzy stane vaším nepostradatelným pomocníkem, kterého si s sebou můžete vzít opravdu kamkoliv. Revoluční epilátor pečuje o každou konturu a tvar vašeho těla a dokonale se přizpůsobí každé linii vaší jedinečnosti. Díky flexibilní hlavě a nejúčinnější technologii Micro-Grip se 40 pinzetami dosáhnete nejen perfektně hladké pokožky s minimálním počtem vynechaných míst, ale ušetříte i spoustu času – hladká pokožka vám totiž vydrží až několik týdnů. Díky světélku SmartLight si navíc posvítíte i na ten nejméně viditelný chloupek, který byste jinak přehlédly.

Epilátor vás také potěší funkčním propracovaným designem a špičkovým výkonem. Disponuje novou a štíhlejší ergonomickou rukojetí a protiskluzovou povrchovou úpravou, která zajistí bezchybnou manipulaci jak při mokré, tak suché epilaci. Chytrá technologie SensoSmart vás navíc upozorní, když zatlačíte příliš a bude vás navádět k co nejlepšímu výsledku. Celý přístroj je také 100% vodotěsný, takže ho můžete bez obav používat i ve vaně či sprše.

Epilátor Braun Silk Épil 9 Flex disponuje třemi epilačními nástavci pro potřeby celého vašeho těla – masážní válečkový nástavec nejlépe využijete pro jemnější epilaci, kontaktní nástavec je určen pro bližší kontakt s pokožkou a nástavec na obličej pro citlivější oblasti. S holicí hlavou můžete holit a zastřihovat citlivé oblasti, jako je podpaží nebo linie bikin. Holicí přístroj disponuje dvěma zastřihovači dlouhých chloupků s hřebenem, který umožňuje přesné zastřihování. Balení obsahuje i 2 peelingové kartáčky – jemný pro jemnější pokožku a hloubkový pro méně zarůstajících chloupků –, které exfoliují a čistí pokožku pro ještě větší zdokonalení výsledku a rozzáření. Součástí sady je také obličejový epilátor a čisticí kartáček 2v1 Braun Face, který můžete použít k péči o obličej.

Sdílejte článek
Štítky holení pokožka epilátor Epilátor Braun Silk Épil 9 Flex

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.