Advertoriál

21. února 2024 09:43

Komerční sdělení

Letos nás česká 134 dnů volna. Už víte, jak je využijete?

Pusťte se směle do cestovatelských výzev. Nový rok s sebou přináší minimálně 20 dnů dovolené, 104 sobot a nedělí a 10 svátků. Pokud ještě nemáte představu, jak své volno strávíte, začněte plánovat co nejdřív. A to obzvlášť pokud chcete vyrazit na dovolenou k moři. Aktuální nabídka zájezdů first minute agentury Invia je totiž nejširší z celého roku a přináší ty vůbec nejlepší ceny včetně speciálních slev.

Jak ukazují nejnovější průzkumy, lidé jsou na své finance více opatrní a letošní dovolenou by si rádi pořídili za co nejlevnější možnou cenu. Vysoký zájem si tak udržují zájezdy first minute. Podobně jako loni, kdy Invia zaznamenala oproti roku 2022 zájem vyšší o neuvěřitelných 70 %. „Nabídka first minute je výhodná z mnoha pohledů. Na výběr je z nejširšího počtu lokalit a hotelů, platí se pouze nízká záloha a cestovní kanceláře mají připraveny i výrazné slevy nebo například pobyt pro dítě zdarma,“ říká Jiřina Ekrt Jirušková, tisková mluvčí cestovní agentury Invia. „Loňský rok byl navíc rekordní a zájezdů se u nás celkově prodalo o 30 % více než předloni. Předpokládáme, že rok 2024 se příliš lišit nebude a Češi budou i nadále s chutí cestovat. Tím pádem by nabídka těsně před začátkem sezony mohla být dost prořídlá,“ předpovídá Jiřina Ekrt Jirušková.

Trendem posledních let se stává vyrazit během roku na několik kratších dovolených. Tomu odpovídá i nabídka agentury Invia, ze které si každý vybere to své. Ať už jde o prodloužený víkend v jednom z evropských měst, lyžování v Alpách, pohodovou dovolenou na pláži nebo pobyt v aktivním stylu.

Na hory, do evropských metropolí i za pohodou k moři

Zima je dlouhá a zpestřit si ji výpravou do velehor na široké sjezdovky s dechberoucím výhledem je jednoznačně skvělý nápad. Invia má v nabídce tisíce zájezdů od desítek cestovních kanceláří, takže si snadno vyberete svůj lyžařský pobyt v těch nejoblíbenějších střediscích. Například v rakouském Kaprunu u Zel lam See si ubytování ve skvěle hodnoceném hotelu s polopenzí pořídíte třeba za 5 350 Kč na 3 dny, v Itálii se zase ubytujete například na 4 dny od 4 470 Kč s polopenzí v příjemném středisku Monte Bondone.

Jaro je zase jako dělané na výlet za jedinečnou atmosférou evropských měst. Noblesní Paříž můžete letecky navštívit na 3 noci už od 8 390 Kč za dospělou osobu, romantický Řím se všemi jeho antickými památkami od 9 570 Kč s ubytováním v centru města, vyrazit s agenturou Invia ale můžete i do velkolepého Londýna, slunných Benátek či Athén, Amsterdamu, Barcelony a do mnoha dalších nezaměnitelných měst.

Perfektní léto by se samozřejmě nemělo obejít bez dovolené u moře. Ačkoli je u agentury Invia na výběr z nespočtu zemí a letovisek, od těch jihoevropských až po ty exotické dostupné přímým letem z Prahy, speciální pozornost si ve first minute nabídce zaslouží Egypt. Komfortní hotel, teplé moře s nádherným podvodním životem a pohled na fascinující památky z dob faraonů totiž můžete mít za výjimečně příznivé ceny, které váš rodinný rozpočet nerozvrátí. Pro představu, do turisty milované Hurghady můžete vyrazit na 7 nocí do hotelu s all inclusive už od 10 310 Kč za osobu.

Milovníci aktivnější dovolené by se pak rozhodně měli podívat na možnosti zájezdů do Madeiry. Invia nabízí mnoho pobytů zaměřených na turistiku s několika organizovanými túrami po úchvatných přírodních stezkách, stejně tak si ale můžete své výlety po dechberoucí ostrovní přírodě naplánovat sami a poté si odpočinout v hotelu s pohledem na nebesky modrý oceán.

Sdílejte článek
Štítky moře Itálie hotel Egypt turismus Komerční sdělení Invia zájezd

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.