Životní styl

3. července 2022 16:59

Komerční sdělení

Michael Jackson, Madonna, ABBA, Queen: To nejlepší z 80. let uslyšíte jen na Signál rádiu

Jste tzv. Husákovo dítě? Jste aktivní čtyřicátník nebo padesátník. Vyrůstali jste v době, kdy byly na vrcholu Michael Jackson, Madonna, Whitney Houston, Modern Talking, ABBA nebo kapela Queen? Pak je pro vás Signál rádio jako dělané. Hraje to nejlepší z 80. let. Je to všeobecně nejoblíbenější dekáda v hudební historii.

Signál rádio naladíte našich frekvencích v Praze, ve středních Čechách a v Brně. Nově také Signál vstoupil do digitálního vysílání DAB+ a tím se naše pokrytí významným způsobem rozšířilo do dalších regionů. Digitálně pokrýváme Prahu, střední, jižní a západní Čechy. Těší nás velmi pozitivní odezva posluchačů, kteří se k našemu programu tímto způsobem dostali.

A pokud je i tohle málo, můžete nás poslouchat prostřednictvím webu www.signalradio.cz nebo z naší mobilní aplikace Signál rádio. Ta vám umožní nejen poslech živého vysílání, ale nabízí i řadu zajímavostí nebo přímý kontakt s naším vysílacím studiem.

Každý všední den startuje ve společnosti moderátorky Kláry Šedové, kterou můžete znát nejen z našeho vysílání, ale třeba i ze speciálního moderátorského dílu pořadu Prostřeno, kde naše rádio úspěšně hájila. Klára vysílá od šesti do jedenácti hodin a každé ráno otevírá zajímavé téma a dává prostor v i Vám, našim posluchačům.

Po Kláře do studia přihází ostřílený matador českého éteru Jirka Svoboda. Jirka je ohromný srdcař a stojí významným způsobem i za tím, co není na první poslech z vašich přijímačů slyšet. Připravuje několik rubrik, včetně pořadu Signály z kuchyně, kde každý pátek představuje snadný a rychlý recept, jako tip na víkendové vaření. Také se stará o profesionální prezentaci našeho rádia na sociálních sítích.

V odpoledním a podvečerním programu se střídají Petr Kozák a Eva Laštovičková. Petr miluje hudbu a sbírá informace, ze kterých pak vytváří pořad Signály hudební minulosti. V této rubrice mapuje milníky hudební historie. Posluchač se tak často dozví skutečné pikantnosti.

Také víkendy jsou u nás plné té nejlepší hudby osmdesátých let, tipů na výlety a zajímavé akce. To vše vám servíruje Eva Laštovičková, Ondřej Zehnal a náš nováček Dominik Port.

V našem vysílání se můžete těšit na pravidelné rozhovory se zajímavými lidmi o aktuálních tématech, regionální pozvánky nebo na informace o aktuálním dění. Součástí našeho programu je i numerologická poradna moderní čarodějky Ilony Golovlevy Babské rady, kterou můžete využít každé pondělí od 21. hodiny.

Signál rádio je ale především o té nejlepší hudbě 80. let, která naše posluchače vrací do mládí, do doby dospívání a bezstarostnosti. Díky našemu hudebnímu zaměření jsme u nás naprosto výjimečnou a unikátní stanicí. Připojte se k nám a držte Signál. Nebudete litovat.

Sdílejte článek
Štítky historie hudba Madonna rozhlas Queen Praha ABBA Michael Jackson generace 80. let Whitney Houstonová Signál rádio

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.