Mládí pro vaši pleť už během první aplikace. Vyzkoušejte objevitelský set kosmetiky

Zázračné produkty Orlane z řady B21 si nyní můžete vyzkoušet díky Discovery setu, k příležitosti 55. narozenin světově oblíbeného a výkonného krému B21. Reaktivujte svou pleť, navraťte jí ztracenou vitalitu a přirozenou krásu. Změna je znatelná už po první aplikaci.

Přípravky na pleť B21 spatřily světlo světa díky nejmodernějším výzkumům prováděným ve výzkumných centrech společnosti Orlane v Japonsku a Itálii. Přípravky celé řady mají ideální texturu, jsou parfemované, snadno se vstřebávají do pokožky, o vaši krásu pečují v epidermis.

B21 skvěle zatočí s projevy stresu, únavy, nedostatku spánku i znečištěným ovzduším. Ideální kombinace přípravků vytváří z řady B21 perfektní kombinaci produktů pro váš mladistvý vzhled.

Pro ty z vás, které máte s ikonickou B21 již zkušenost, může být právě tato sada – a v těchto velikostech – jedinečným cestovním doplňkem, který můžete zabalit i do příručního zavazadla do letadla.

Pro ženy, které zatím s unikátní řadou zkušenosti nemají, může být prvním seznámením s produkty. Protože proč si kupovat velká balení pro vyzkoušení, že? Investujte do objevitelského setu a zjistíte, že bez B21 se už nikdy neobejdete. Výlučné složení všech přípravků této řady je unikátním anti-aging elixírem, který napomáhá znovu aktivovat protein dlouhověkosti, a díky tomu obnovit mladistvý vzhled vaší pokožky. Díky perfektní kalibraci všech účinných látek je vylepšena biologická prostupnost a účinnost 21 aminokyselin obsažených v komplexu B21.

Discovery set obsahuje:

  • B21 sérum/koncentrát 7,5 ml
  • B21 krém 9 ml
  • B21 oční krém 3 ml
  • B21 odličovací pěna 50 ml
  • B21 olej 3,5 ml

Narozeninová cena setu je 2 440 Kč, hodnota produktů v setu pak 4 400 Kč. Vyzkoušejte jedinečnou řadu kosmetické péče za skvělou cenu. Oslavte s námi neuvěřitelných 55 let řady B21 na trhu a užijte si dárek v podobě resetu svého mládí.

Sdílejte článek
Štítky kosmetika krása vzhled Orlane

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.