Módní alarm: Podívejte se na plavkové tipy a trendy pro všechny typy postavy

Mnoho žen si každý rok dopřeje nové krásné plavky na oslňování na pláži a u bazénů. Kdo se na oslňování necítí, naopak najde dostatek střihů a decentně působících jednodílných plavek. Pojďme se podívat na letošní trendy a také plavkové tipy pro různé druhy ženské postavy. Užijte si Módní alarm s návrhářkou Annou Tejklovou.

Jednodílné plavky

Jednodílné vykrojené plavky prodlužují nohy

Letos jsou více v módě plavky jednodílné a  výrazně „devadesátkově“ vykrojené, což prodlužuje nohy a dělá přitažlivou siluetu. Červené plavky à la Pobřežní hlídka jsou sexy klasika, kterou se nedá nic zkazit. Tento typ plavek sluší v podstatě všem druhům ženské figury. Přesýpacím hodinám zdůrazní siluetu, jablkům upozorní na dlouhé nohy, hruškám nohy prodlouží a obdélníky zženští.

Jednodílné plavky se zipem pro jablka

Zipy opticky půlí a tím zeštíhlují postavu, takže velmi praktický prvek, který navíc působí sportovně i přitažlivě zároveň. Obzvláště ženám s postavou jablka pomůže vytvořit iluzi štíhlejšího středu těla. Mořská temně akvamarínová barva krásně vynikne na opálené pokožce.

Těhotenské jednodílné plavky

V těhotenství většina žen ocení spíše plavky jednodílné se silnými a širokými ramínky, které se díky zavazování dají přizpůsobit rychle se měnícímu tělu ve všech jeho obvodech. Barevné květy jsou klasika, která působí vždy pěkně a žensky.

Jednodílné plavky s prostřihy pro výrazné křivky

Odvážná varianta jednodílných plavek s prostřihy. Jak je patrné i z této fotky, vsadky z černé síťky hezky opticky tvarují postavu, která tak působí přitažlivěji. Prostřihy jsou trendy již poměrně dlouho. Hezky budou vypadat obzvláště na postavě typu hrušky či přesýpacích hodin.

Jednodílné plavky a pareo pro silnější postavu

Černá zeštíhluje, pareo zahalí. Pokud se člověk necítí na vystavování, ideální je nasadit tuto kombinaci.

Bikiny

Metalické minibikiny pro ideální postavu

Takovéto krásné a malé plavky nejlépe vyniknou na hezké a pevné postavě přesýpacích hodin. Slušet budou ale i velmi štíhlým a rovnějším ženám. Metalické materiály jsou velkým letošním trendem a nikam se nehodí víc než právě na plavky.

Jaký vršek bikin na plošší hrudník a jaký ne

Plošší hrudník se dá hezky opticky zvětšit díky nabíraným, řaseným, volánkovým či metalickým bikinovým podprsenkám. Hezký příklad vidíme vpravo. Naopak vlevo není vršek vybrán dobře a zbytečně modelku zplošťuje.

Šněrovací plavky pro přitažlivou siluetu

Jak názorně předvádí krásná Salma Hayek, šněrovací plavky jsou hodně efektní a pro postavu jejího typu - tedy přesýpacích hodin - naprosto ideální. U postavy typu hruška také šněrování pěkně zdůrazní štíhlý pas.

Bikiny s vyšším pasem pro silnější postavu

Modelka Ashley Graham má dobře padnoucí plavky, které jí pěkně tvarují. Praktická inspirace pro ženy, které chtějí zakrýt břicho, ale zároveň se nechtějí vzdát dvoudílných plavek.

Bikiny pro velmi štíhlou a šlachovitou postavu

Ženám s velmi štíhlou a svalnatou postavou bude slušet podpoření ženskosti v podobě barevných květovaných vzorů, klidně ale i puntíků či čehokoliv něžně působícího. Dobrou službu neudělají naopak strohé střihy, temné barvy a minimalistický styl, který na nich může působit příliš tvrdě. Konkrétně na této fotce se ale k bikinám absolutně nehodí tvrdé kovové náramky úplně jiného stylu, hodily by se když už, tak korálky, perličky či něco s mušlemi.

Podívejte se na rozhovor s Annou Tejklovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 9. 2024

Berani, dnes k vám členové rodiny možná nebudou upřímní, zejména pokud jde o práci v domácnosti. Nebuďte překvapeni, když uslyšíte výmluvy. Může to být nepříjemné, ale nenechte se tím vytočit. Nechte domácí práce plavat. Dělejte něco, co vás baví. Je to větší zábava než vynášení odpadků.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.