Módní alarm z BRIT Awards 2024: Dominovala černá, levný exhibicionismus i originalita

V Londýně se 2. března předávaly prestižní ceny BRIT Awards 2024. Na nejlepší a nejhorší modely se podíváme s návrhářkou Annou Tejklovou.

A začneme rovnou tím nejhorším:

Prohrála umělkyně CMAT sázku?

Těžko říct, co paní CMAT k tomuto modelu vedlo. Ale asi půjde jako vždy o snahu zaujmout a zviditelnit se. Tento obleček každopádně řadíme do kategorie „levný exhibicionismus“.

Zpěvačka Becky Hill v překřížené rouře

Do výše zmíněné kategorie zařadíme i tuto zpěvačku. Možná, že extravagantní šaty vypadají tak nepatřičně v kombinaci s jemnými klasickými šperky a nenápadným účesem a make-upem. Stylově se k nim ale hodí alespoň černé nehty.

Pan Bimini v dámských šatech

Pan Bimini v bordelmamá oblečku vypadal trochu hororově. Co víc k tomu dodat...

Ani značka Vivienne Westwood nezachrání celkový styl

Zpěvačka Clara Amfo zvolila šaty věhlasné značky, které mají krásnou barvu. Oblékla k nim síťované punčochy se striptérskými botami, které také nejsou samy o sobě vůbec špatné. Dohromady to ale nefunguje, zpěvačku to opticky zkracuje a dělá dojem válcovité postavy a mohutných ramen.

Všeho moc a výsledek nic

Zpěvačka Griff vrstvila tolik, až ji oblečení zcela pohltilo a zneviditelnělo. Celek působí chaoticky, neupraveně a neesteticky. Nízkou postavu jí toto oblečení ještě více opticky zkrátilo...

A co se naopak povedlo?

DJ Maya Jama v šatech typu mořská panna

Tyto korzetové šaty se naopak povedly velmi, skvěle zdůraznily postavu přesýpacích hodin, jsou výrazné i elegantní. Krásný model.

Dua Lipa v kůži

Zpěvačka oblékla zajímavé kožené šaty, které dobře podtrhly její siluetu a mají skvěle řešené horní vázání. Velmi oceňuji doplňky v podobě klasického řetězu a stříbrných masivních náramků. Oboje se stylově ke kůži ideálně hodí.

Kylie Minogue v roztomilých „malých černých“

Krásná a nestárnoucí zpěvačka oblékla roztomilé a slušivé šaty, které jí udělaly dobrou službu. Originálně k nim zvolila černé punčochy a boty s výraznou třpytivou přezkou, což celku dodalo šmrnc.

Model Charli XCX sladěný s fotostěnou

Tyto šaty zpěvačky Charli XCX ladily s fotostěnou opravdu skvěle. Zaujme i jejich vrchní díl, který působí, že je zhotoven z jakéhosi želé. Značce Marni se povedl zajímavý kousek.

Kdo je Anna Tejklová? Podívejte se na rozhovor s módní návrhářkou:

Sdílejte článek
Štítky móda styl Dua Lipa exhibicionismus oděv Kylie Minogue Charli XCX BRIT Awards Módní alarm Becky Hill Clara Amfo Maya Jama

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.