Celebrity

18. září 2024 06:00

Anna Tejklová

Módní alarm z cen Emmy 2024: Mnoho stříbrné i zajímavá plus size móda

V Los Angeles se předávaly prestižní ceny Emmy 2024. Uděluje je Národní akademie televizního umění a věd. Jaké zajímavé modely se objevily na červeném koberci? Módní alarm pro vás připravila módní návrhářka Anna Tejklová.

Nicola Coughlan a šaty ve tvaru jaderného výbuchu

Herečka oblékla pozoruhodné šaty, které evokovaly nechvalně slavnou tragickou událost. Předpokládám, že poklice v oblasti pasu a boků měly křivky zakrýt, výsledek ale ani tak lichotivý není.

Gillian Anderson stříbrná slušela

Gillian Anderson oblékla také stříbrné šaty a to z látky, která měla nápadnou strukturu. Tento střih nejlépe prodá štíhlý pas, hranatý výstřih naopak opticky zvětší dekolt. Takže herečka vybrala šaty pro svou postavu ideálně. Krásně jsou sladěny i doplňky.

Selena Gomez a černostříbrná elegance

Selena Gomez zvolila na tento večer stříbrnou, ale jen v podobě efektního detailu na šatech. Tento křížený střih mimořádně opticky zeštíhluje ramena a zastane i funkci náhrdelníku.

Kristin Scott Thomas v dokonalém modelu, škoda jen náušnic

Tento oděv rozhodně stojí za pozornost a inspiraci střihově i barevně, zásadní práci zde odvedly i rukavičky nad lokty. Lila s pudrově růžovou a zlatou vypadá dokonale a herečku omlazuje. Jediné, co zde vyloženě bolí, jsou absolutně neladící modré náušnice, na které raději zapomeneme.

Meryl Streep v pudrově růžovém kostýmku zářila

Slavná herečka také sáhla po pastelových barvách a vše měla sladěné bezchybně. Tento odstín růžové působí navíc velmi žensky a svěže, zároveň důstojně, takže pro starší dámu ideální.

Chardae Robinson v šatech s křidélky

Tyto extravagantní šaty se, myslím, velmi povedly, herečce sluší a jsou dostatečně nápadné i bez zbytečného odhalování. Hezká a vkusná varianta plus size módy.

Dulcé Sloan a vánoční výbuch

Tady se plus size móda nepovedla naopak vůbec. Celek působí poněkud amatérsky.  Od „vánoční“ barevnosti po materiály a na konec na tuto figuru zcela nevhodný střih, který jí z břicha udělal podnos.

Jodie Foster v royal stylu

Tento odstín modré v kombinaci se zlatým páskem a střihem evokujícím šerpu působí velmi královsky a herečka vypadá jako vystřižená z obrazu. Ke stylu mi nejdou jen ty hippie náramky. Také by ji významně rozzářila studeně červená rtěnka.

Sdílejte článek
Štítky Selena Gomez móda celebrity Jodie Foster Meryl Streep oděv Gillian Anderson Cena Emmy Jodie Fosterová Meryl Streepová Gillian Andersonová Selena Gomezová umění a zábava společenská rubrika Dulcé Sloan Nicola Coughlan Chardae Robinson Nicola Coughlanová Kristin Scottová Thomasová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.