Celebrity

19. ledna 2024 08:35

Anna Tejklová

Módní alarm z Emmy 2024: Ponožky v sandálech, zabodnutá jehla ve výstřihu i krásné róby

V úterý 16. ledna se v Los Angeles předávaly televizní ceny Emmy. Tato významná událost přinesla jako vždy i mnoho zásadních modelů na červeném koberci. Na ty nejzajímavější, více i méně povedené, se podíváme s módní návrhářkou Annou Tejklovou v rubrice Módní alarm.

Herec a šéfkuchař Matty Matheson vynesl smoking a ponožky v sandálech

Herec a bývalý šéfkuchař Matty Matheson na sebe díky „ponožkovosandálové“ recesi strhnul mnoho pozornosti. Je to vtipné a bezesporu originální.

Selena Gomez ve vamp stylu

Seleně Gomez velmi sluší plnější postava a v poslední době na společenských akcích svými modely opravdu boduje. I tyto šaty značky Oscar de la Renta se hodně povedly a celkovému stylu dodal na dramatičnosti i výrazný „vamp“ make-up s tmavým odstínem rtěnky dokonale sladěným s róbou.

Aubrey Plaza se zabodnutou jehlou ve výstřihu

Jestli někdo svým oblečením letos na Emmy zaujal, je to rozhodně herečka a komička Aubrey Plaza v celkem brutálně působících šatech značky Loewe. Čtverec probodnutý jehlou v oblasti výstřihu vzbudil hodně pozornosti a stal se i terčem internetových vtipů. Oblékla ale moc hezké zlaté boty.

Herečka Suki Waterhouse a těhotenské břicho s mašlí

Suki Waterhouse se oblékla ve vysokém stupni těhotenství vkusně, břicho je zahaleno a další části těla přiměřeně odhalené. Róba s mašlí je působivá a červená barva skvělá volba.

Simona Tabasco ve „vystřihovánkových“ šatech

Herečka Simona Tabasco oblékla šaty značky Marni, které nám mohou evokovat bohatou koláž z vystříhaných fotek. Krásný a originální model, jen střih šatů se sukní do áčka a končící u kotníku herečku hodně opticky zkracuje. Buď to chtělo mnohem vyšší podpatky, nebo sukni výrazně kratší, či naopak dlouhou až na zem.

Zmuchlané šaty od Diora oblékla Quinta Brunson

Herečka Quinta Brunson oblékla šaty věhlasné značky Dior, ale přestože to byl asi záměr či typ látky, vypadají zmuchlaně a neupraveně. Vzhledem k její postavě a malému vzrůstu jí neprospěl ani střih, který ji celou opticky zkracuje.

Jenna Ortega

I herečka Jenna Ortega zvolila šaty do áčka, končíčí nad kotníky. Šaty, které evokují zahradní konstrukci, jsou ale trochu průhledné a nezkracují proto opticky tolik, jako šaty tohoto střihu u jejích kolegyň. Krásný a sladěný detail jsou poloprůhledné lodičky.

Jak se opticky zkrátit na maximum předvedla Alfie Fuller

Když jsme se u předchozích modelů bavili o optickém zkracování postavy, zde je asi nejextrémnější příklad, proč s malou postavou nenosit takovýto střih šatů. Herečka vypadá jako poklička na cukřenku. Celkový styling do Lolity včetně mašliček a culíčků mi nepřijde úplně nejšťastnější.

Herec Reece Feldman v okřídleném smokingu

Reece Feldman oblékl hodně originální verzi smokingu. Dobrý nápad, jak dodat pánskému oblečení drama. Pěkné detaily jsou stříbrné aplikace na kovbojsky působících botách, které ladí se stříbrnými šperky. Účes à la Jim Morisson se k celku dokonale hodí.

Jennifer Coolidge zvolila smutnou barevnou kombinaci

Krásná herečka Jennifer Coolidge zvolila překvapivě hodně smutnou barevnou kombinaci na svých volánkových šatech. Možná jsou ornamenty zlaté, ale působí hodně hnědě a to není pro blondýnky dobrá barva, obzvláště v kombinaci s černou. Jennifer má ale pěkný účes a make-up.

Brett Goldstein a Travis Barker jako dvojčata

Travis Barker a Brett Goldstein přišli oblečeni zcela stejně a oběma toto celočerné pojetí smokingu sluší.

Niecy Nash v dokonalém sametovém modelu

Herečka oblékla krásné sametovo-saténové šaty ve střihu mořská panna, ke kterým jsou výborně vytvořeny rukavičky nad lokty se stejným volánovým zakončením a ze stejné kombinace materiálu, jakou vidíme na šatech. Niecy Nash má krásnou postavu a oblékla své křivky nejlépe, jak mohla.

Anna Tejklová promluvila o módě:

Sdílejte článek
Štítky Selena Gomez móda Cena Emmy Anna Tejklová Módní alarm Jennifer Coolidge

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.