Módní alarm z festivalu v Cannes: Johnny Depp byl za hvězdu, zářila i Naomi Campbell

Zahájení festivalu v Cannes

Filmový festival v Cannes 2023 byl oficiálně zahájen. Letos se koná již 76. ročník. Na červeném koberci se objevily poutavé módní kreace nejen filmových hvězd. Jak jim to slušelo?

Styl Johnnyho Deppa: luxus&rock

Jednou z největších hvězd letošního festivalu v Cannes byl fenomenální herec Johnny Depp. Jeho láska k rockové hudbě je znát i na jeho módním stylu. Kombinace luxusního obleku od Diora s masivními stříbrnými prsteny, černými linkami a vlasy do culíku je perfektní.

Topmodelka Naomi Campbell oslnila v třpytivé róbě

Jedna z nejslavnějších světových topmodelek, Naomi Campbell, vynesla třpytivou stříbrnou róbu od značky Celine. Zásadní „red carpet“ vzhled vtipně doplnila retro slunečními brýlemi, které odkazují k éře 60. let. Přestože je Naomi 53 let, působí velmi mladě. Zdůraznila bych její jemný až do blond přecházející odstín vlasů, který také pomáhá mladistvému dojmu a může být inspirací.

Cindy Bruna a její překombinovaný oblek

Francouzská modelka Cindy Bruna zvolila „oversize“ pánský šedý oblek, ke kterému se přicuclo něco, co vypadá jako malý fashion Mozkomor. Model se mi příliš nelíbí, průhledné rukavičky a řetězy na krku jsou ale pěkné. Na druhou stranu v kontrastu nehezkého oblečení vynikne její hezký obličej.

Čínská herečka Fan Bingbing v tygřích šatech

Nepřehlédnutelné a originální šaty od Chtistophera Bu vynesla čínská herečka Fan Bingbing. Jsou v klasickém asijském výtvarném stylu a herečka k nim zvolila i tradičně vyhlížející čínský účes a líčení. Krásné a vkusné.

Helen Mirren jako dáma v modrém

Slavná herečka Helen Mirren se vyladila do bledě modré. Jak vidíme, k róbě jí jdou tón v tónu vlasy i nehty. Má skvělou postavu a může si dovolit šaty s takto výrazně vypasovanou siluetou. Všimněme si řasení na boku, které přechází ve skládanou aplikaci. Tento prvek dělá významně elegantnější a figuře lichotivější výsledek.

Catherine Deneuve v lehce „krabicovitých“ šatech Louis Vuitton

Herečka Catherine Deneuve zvolila šaty, které jí myslím neprospěly v oblasti ramen a dekoltu. Tento typ šatů bez výstřihu, s odhalenými rameny a zároveň řasením hned pod ramenními prostřihy, přímo extrémně zmohutňuje a opticky rozšiřuje. Zároveň zkracuje krk, jehož objem se násobí i hustými rozpuštěnými vlasy v délce po ramena. Vzniká pak zbytečně „krabicovitý“ dojem. Šaty mají ale krásnou barvu i zdobení. Kdyby měly výstřih do V, myslím, že by byly dokonalé.

Uma Thurman jako královna

Herečka Uma Thurman působila v róbě od Diora jako královna. Velmi neokoukaná kombinace pudrově růžové a karmínově červené působí poutavě, dramaticky a slavnostně. Na filmový festival ideální. Krásný detail dělá i šperk na krku ve stylu obojku a vyčesané vlasy v uvolněném stylu.

Catherine Zeta-Jones v rudočervených šatech Elie Saab

Nádhernou róbu vynesla i herečka Catherine Zeta-Jones. Její šaty působí plamenně, jako kontrastní tmavovláska nemohla zvolit lepší barevnou kombinaci. I zde se můžeme inspirovat, brunetkám a černovláskám sluší červená mimořádně! Do karmínově červené jsou laděné i šperky. Její muž, herec Michael Douglas, na ni byl jistě pyšný.

Michael Douglas, hvězda na závěr

Stylovým mužem jsme začínali a budeme jím i končit. Zde není co vytknout ani zlepšovat, souhlasíte?

Módní alarm připravila návrhářka a stylistka Anna Tejklová

Sdílejte článek
Štítky styl herec Cannes herečka Catherine Zeta-Jonesová Catherine Deneuveová Helen Mirrenová oděv Michael Douglas Uma Thurmanová Filmový festival v Cannes Naomi Campbellová Cindy Bruna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.