Módní alarm z festivalu v Cannes: Johnny Depp byl za hvězdu, zářila i Naomi Campbell

Zahájení festivalu v Cannes

Filmový festival v Cannes 2023 byl oficiálně zahájen. Letos se koná již 76. ročník. Na červeném koberci se objevily poutavé módní kreace nejen filmových hvězd. Jak jim to slušelo?

Styl Johnnyho Deppa: luxus&rock

Jednou z největších hvězd letošního festivalu v Cannes byl fenomenální herec Johnny Depp. Jeho láska k rockové hudbě je znát i na jeho módním stylu. Kombinace luxusního obleku od Diora s masivními stříbrnými prsteny, černými linkami a vlasy do culíku je perfektní.

Topmodelka Naomi Campbell oslnila v třpytivé róbě

Jedna z nejslavnějších světových topmodelek, Naomi Campbell, vynesla třpytivou stříbrnou róbu od značky Celine. Zásadní „red carpet“ vzhled vtipně doplnila retro slunečními brýlemi, které odkazují k éře 60. let. Přestože je Naomi 53 let, působí velmi mladě. Zdůraznila bych její jemný až do blond přecházející odstín vlasů, který také pomáhá mladistvému dojmu a může být inspirací.

Cindy Bruna a její překombinovaný oblek

Francouzská modelka Cindy Bruna zvolila „oversize“ pánský šedý oblek, ke kterému se přicuclo něco, co vypadá jako malý fashion Mozkomor. Model se mi příliš nelíbí, průhledné rukavičky a řetězy na krku jsou ale pěkné. Na druhou stranu v kontrastu nehezkého oblečení vynikne její hezký obličej.

Čínská herečka Fan Bingbing v tygřích šatech

Nepřehlédnutelné a originální šaty od Chtistophera Bu vynesla čínská herečka Fan Bingbing. Jsou v klasickém asijském výtvarném stylu a herečka k nim zvolila i tradičně vyhlížející čínský účes a líčení. Krásné a vkusné.

Helen Mirren jako dáma v modrém

Slavná herečka Helen Mirren se vyladila do bledě modré. Jak vidíme, k róbě jí jdou tón v tónu vlasy i nehty. Má skvělou postavu a může si dovolit šaty s takto výrazně vypasovanou siluetou. Všimněme si řasení na boku, které přechází ve skládanou aplikaci. Tento prvek dělá významně elegantnější a figuře lichotivější výsledek.

Catherine Deneuve v lehce „krabicovitých“ šatech Louis Vuitton

Herečka Catherine Deneuve zvolila šaty, které jí myslím neprospěly v oblasti ramen a dekoltu. Tento typ šatů bez výstřihu, s odhalenými rameny a zároveň řasením hned pod ramenními prostřihy, přímo extrémně zmohutňuje a opticky rozšiřuje. Zároveň zkracuje krk, jehož objem se násobí i hustými rozpuštěnými vlasy v délce po ramena. Vzniká pak zbytečně „krabicovitý“ dojem. Šaty mají ale krásnou barvu i zdobení. Kdyby měly výstřih do V, myslím, že by byly dokonalé.

Uma Thurman jako královna

Herečka Uma Thurman působila v róbě od Diora jako královna. Velmi neokoukaná kombinace pudrově růžové a karmínově červené působí poutavě, dramaticky a slavnostně. Na filmový festival ideální. Krásný detail dělá i šperk na krku ve stylu obojku a vyčesané vlasy v uvolněném stylu.

Catherine Zeta-Jones v rudočervených šatech Elie Saab

Nádhernou róbu vynesla i herečka Catherine Zeta-Jones. Její šaty působí plamenně, jako kontrastní tmavovláska nemohla zvolit lepší barevnou kombinaci. I zde se můžeme inspirovat, brunetkám a černovláskám sluší červená mimořádně! Do karmínově červené jsou laděné i šperky. Její muž, herec Michael Douglas, na ni byl jistě pyšný.

Michael Douglas, hvězda na závěr

Stylovým mužem jsme začínali a budeme jím i končit. Zde není co vytknout ani zlepšovat, souhlasíte?

Módní alarm připravila návrhářka a stylistka Anna Tejklová

Sdílejte článek
Štítky styl herec Cannes herečka Catherine Zeta-Jonesová Catherine Deneuveová Helen Mirrenová oděv Michael Douglas Uma Thurmanová Filmový festival v Cannes Naomi Campbellová Cindy Bruna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.