Celebrity

8. října 2024 06:30

Anna Tejklová

Módní alarm z cen Thalie: Kdo byl elegantní a kdo antistylový

Anna Tejklová o módě

Jak se oblékli návštěvníci kulturní události Ceny Thálie 2024? Užijte si Módní alarm s návrhářkou Annou Tejklovou.

Mátlová jako vždy módně nezklamala

Na tento pár je moc hezký pohled, oba vypadají reprezentativně. Paní Mátlová má krásné a na typ události vhodné šaty a také postavu, se kterou si strečový samet může dovolit. Na rozdíl od mnohých ví, že k večerním šatům a večerní události v divadle patří psaníčko. Jediné, co bych zde oželela, je to mrtvé zvíře přes rameno, ale to už je každého věc.

Paní Leichtová jako antistylový výjev

Herečka Kristýna Leichtová na sebe oblékla to nejhorší, co mohla: materiálově, střihově i stylově. I když slovo „styl“ zde brečí, byť jen jako součást věty. Pokud je žena menší a mohutnější, neměla by oblékat minišaty, natož pak ze sametu, který přidává objem. Tyto mají navíc těhotenský střih a trčí z nich jakási aplikace, která břicho ještě více opticky zvětšuje. Ani vysoké štíhlé ženě by nelichotily strašlivé taneční boty v kombinaci s nadkolenkovými punčochami, natož pak když si takovou kombinaci oblékne běžná paní, co nemá postavu modelky. Visící a nevkusná velká kabela à la chlebník už v tomto výjevu ani nepřekvapila, stejně tak ani levně vypadající náušnice.

Paní Vašáryová a velká kabela

Paní Vašáryové by k tomuto oděvu ohromně slušelo elegantní hladké psaníčko. Jakékoliv velké kabely do ruky či přes rameno na večerní společenskou událost shazují celkový dojem. Pochválíme alespoň barvu plédu, která herečce sluší.

Perfektní šaty Heleny Vondráčkové

Výborně vybrané šaty a celkový styl. Praktický a často využívaný trik, jak decentně (ne)odhalit kůži, jsou transparentní materiály či krajka. Zde se povedlo vytvořit horní část šatů z mladistvě a trendy působící průhledné látky s puntíky. Šaty mají jinak celkem klasický a slušivý střih a vynikla v nich udržovaná štíhlá postava. Mikádo také působí svěže, stejně jako jemný make-up. Opravdu povedené.

Paní Witowská v halloweenských šatech bez rukou

Moderátorka sama o sobě vypadá dobře a není to vyloženě průšvih, každopádně šaty jsou z tak tenkého umělého materiálu, že jsou vidět prosvítající vycpávky a spodní prádlo, což není estetické. Šedá barva s béžovými lodičkami také nejsou žádný highlight, ale mohlo to být horší. Zajímavý je jakýsi bezruký efekt, který je patrný na více fotkách, s blížícím se Halloweenem to ale může být tématické.

Dagmar Pecková ve stříbrném kokonu

Operní zpěvačka oblékla zajímavý a nepřehlédnutelný stříbrný kousek. Líbí se mi výrazné líčení, které dobře ladí s nápadnými brýlemi a celkově excentrickým vyzněním.

Mnoho lesku, ale sekáčový dojem

V tomto páru pánovi není co vytknout, u dámy to říct nelze. Dovedu si představit, že by se zde dalo pracovat alespoň s fialovou sukní, která, kdyby byla doplněna například černým hladkým korzetem, černými sandálky na podpatku, psaníčkem a temnou rtěnkou, mohl by vzniknout jakž takž vkusný večerní model. Nepadnoucí volný top s podivnými aplikacemi a neupravené rozpuštěné vlasy z toho ale udělaly zcela nestylový a sekáčově působící celek, což ještě podtrhly lodičky s krajkou. Jelikož sukně má strukturu a i top je divoce různorodý, boty s dalším vzorem to už dorazily. Žebradlo přes rameno bohužel nechybí, psaníčko je vždy lepší volba.

Herec Přeučil v nápadném obleku

Pan Přeučil má styl a mnohé dámy by si z něj mohly vzít příklad. Ne tedy aby přišly do společnosti v pánském obleku, ale v respektu k události a tomu odpovídajícímu oblečení.

Sdílejte článek
Štítky móda styl Helena Vondráčková Dagmar Pecková Kristýna Leichtová Jan Přeučil oděv Tereza Mátlová Cena Thálie poplašné zařízení umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 10. 2024

Ve vzduchu je spousta transformační energie, kterou byste měli využít. Možná jste příznivci diety, kterou zahájíte zítra. Když přijde zítřek a je tu obrovské jídlo v podobě pizzy, limonády a hranolků, najednou dieta opět začne zítra. Využijte silnou energii dnešního dne, abyste se tohoto návyku zbavili a provedli ve svém životě skutečnou změnu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.