Móda a krása

21. listopadu 2022 14:46

Komerční sdělení

Nápady na osvědčené vánoční dárky pro muže

Vánoce jsou za rohem a vy ještě nemáte nakoupeny dárky? Pokud nemůžete na nic přijít, pak právě vám se dnes budou hodit naše tipy na dárky pro muže, u kterých je úspěch zaručen.

Kupte mu něco na sebe

Muži nemají nakupování příliš v lásce a platí to i pro oblečení. Pokud tedy máte jejich velikost v oku a koupíte zajímavé kousky za ně, jistě to ocení. Sázkou na jistotu jsou nová trička, mikiny, svetry, tepláky, ponožky i spodní prádlo. Zkrátka běžné denně nošené věci do šatníku.

U mužů obvykle tolik nehrozí komplikace s tím, že je určitý kousek o číslo větší a nesedí úplně dokonale – prostě jej nějak unosí. Obdarovaný sice asi nebude skákat radostí, ale rozhodně z dárku nebude rozčarován.

Voucher na adrenalinový zážitek

Muži mají rádi dobrodružství, adrenalin a zábavu. Po celé ČR existuje mnoho zábavních center, která tyto touhy dokážou spolehlivě uspokojit. Koupit můžete například poukaz na střelnici, úspěch bude jistě mít i tandemový seskok padákem nebo bungee jumping. Stačí jen umět odhadnout, jaká konkrétní aktivita by se líbila muži, kterého chcete obdarovat. To lze ale poměrně snadno zjistit při běžné konverzaci. Nenápadně tedy na toto téma zkuste zavést řeč. Nemusíte se ptát napřímo. Mluvte třeba o tom, co byste chtěli sami zažít (třeba díky tomu poukaz dostanete také) a poté nenápadně tu samou informaci dostaňte ze svého protějšku.

Delikatesy ocení skutečně každý

Naprostou sázkou na jistotu jsou nejrůznější pochutiny a delikatesy. Opět musíte být schopni posoudit, co obdarovaný muž preferuje. Někdo je na sladké, další dává přednost slaným lahůdkám a další zase preferuje kvalitní alkoholické nápoje.

Osvědčenou klasikou jsou v tomto směru luxusní čokolády, různé sušenky, trvanlivé uzeniny či vyzrálé sýry. Z nápojového světa zase obvykle neuděláte chybu lahví kvalitního červeného vína.

Nadšení kuchaři mohou ocenit i suroviny na vaření. Proč nekoupit kvalitní luštěniny, výběrovou mouku nebo zajímavé koření, či dokonce hotový vývar?

Žádný muž nepohrdne kosmetikou

Zaručenou trefou do černého je i kosmetika. U většiny mužů podobně jako v případě oblečení platí, že ocení, pokud jim základní hygienické potřeby obstará někdo jiný. Zásoba šamponů, sprchových gelů, deodorantů či krémů proti stárnutí a potřeb na holení se zkrátka hodí.

Ať už vyberte praktickou sadu hygienických potřeb, nebo třeba koupíte jen jeden nebo dva kusy luxusní kosmetiky, máte jistotu, že dar bude nadšeně přijat.

Sdílejte článek
Štítky Vánoce Česko vánoční dárky

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.