Móda a krása

1. listopadu 2022 09:48

Komerční sdělení

Nechte přírodu dělat zázraky s vaší pokožkou

Tender Care od Oriflame

Čím více přírody v sobě kosmetické produkty obsahují, tím lépe. Protože právě příroda ví nejlépe, co potřebujeme. Takřka zázraky dokážou s pletí udělat poklady známé již tisíce let, proto není divu, že jeden z nich tvoří i základ ikonického produktu od Oriflame.

Tato švédská společnost již mnoho let razí filozofii Beauty by Sweden, na jejímž základě bychom se měli snažit pečovat nejen o svůj vzhled, ale především o své nitro. Nelezení správné životní rovnováhy je základem, jenž doplňuje péče o zevnějšek.

Přírodní poklady prověřené staletími

V roce 1970 si v Oriflame všimli blahodárných vlastností včelího vosku a vytvořili jeden z nejoblíbenějších kosmetických produktů nazvaný Zázračný kelímek. Suchá pleť, strie, akné či vrásky jsou jen zlomkem toho, s čím si včelí vosk, navíc v kombinaci s vitaminem E a přírodními oleji, dokáže poradit. Včelí vosk rovněž urychluje hojení ranek a zanechá pleť jemnou a hydratovanou. Skvělé účinky Zázračného kelímku jen vylepšila jeho letošní inovace, kdy nový kabátek obsahuje o 20 % méně plastů a ingredience jsou z 99,9 % přírodního původu a z obnovitelných zdrojů. Tímto krokem došlo k výraznému snížení dopadu výroby na životní prostředí.

Mezi další přírodní prostředky s univerzálním využitím patří bambucké máslo a kokosový olej, který navíc najde uplatnění i v kuchyni. Strom, z jehož plodů je získáváno bambucké máslo, nazývají domorodci stromem života. Především po použití v jeho čisté podobě vaše pokožka i vlasy ožijí, neboť hloubkově hydratuje a regeneruje, rovněž stimuluje mikrocirkulaci. Velmi podobné účinky a využití má rovněž kokosový olej, který si zamilují i milovníci masáží a ženy během těhotenství, jimž pomůže předcházet striím.

Vybavíte-li tedy svou kosmetickou taštičku univerzálním Zázračným kelímkem a některým z dalších přírodních pomocníků, vaše tělo a pleť vám poděkují. Zajistíte si zdravou, hebkou a hydratovanou pokožku.

Sdílejte článek
Štítky příroda kelímek pokožka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.