Celebrity

20. srpna 2024 06:00

David Laštovka

Nejkrásnější první dáma na světě, řekl Alain Delon o Havlové. Patrasovou pozval na večeři

Zesnulý francouzský herec Alain Delon měl slabost pro krásné ženy a velmi se mu líbily také Češky, které poznal osobně. Co ho spojovalo s bývalou první dámou Dagmar Havlovou nebo zpívající herečkou Dagmar Patrasovou?

Dagmar Patrasová se s hereckou legendou Alainem Delonem seznámila v polovině osmdesátých let během natáčení v Paříži. A jak přiznala, sympatie byly oboustranné.

„Pozval mě na večeři. Byl velmi milý, přirozený a skromný. Komplimenty nešetřil. Vůbec jsem neměla pocit, že naproti mně sedí nějaká hvězda, kterou už v té době bezesporu byl. Měla jsem pocit, jako bych se setkala s kamarádem, kterého znám celý život. Dodnes si vzpomínám, jak tehdy srkal ústřice a při tom na mě hleděl tím svým magickým pohledem,“ zavzpomínala pro web Prima Ženy.

Čtěte také: Delonovi se svět hnusil a toužil po eutanazii. Uspěte i mého psa, naplánoval na den své smrti

Delon z ní nemohl spustit oči a dvořil se jí tak, jak to Francouzi umějí. Víc už ale Dáda o svém nezapomenutelném románku prozradit nechtěla. Možná i proto, že v té době byla čerstvě vdaná za Felixe Slováčka.

Seznámil je Havel

Dagmar Havlovou s Alainem Delonem v roce 1999 seznámil její manžel, tehdejší prezident Václav Havel. Padli si do oka a stali se z nich přátelé. O devět let později se pak společně objevili na finále České Miss a nešetřili vzájemně komplimenty. „Dagmar je nejkrásnější první dáma na světě. Velmi krásná, úchvatná žena,“ řekl o ní Delon na tiskové konferenci. „Alain Delon je nesmírně šarmantní, okouzlující a charismatický člověk. Velký herec a krásný člověk,“ opětovala mu lichotky Havlová.

Alain Delon se řadil k velkým hereckým legendám:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.